Новини Новини 05.04.2022 о 20:51 comment views icon

Epic Games випустила Unreal Engine 5, наступні ігри серій Witcher та Tomb Raider вже розроблюються на новому рушії

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Через два роки після анонсу компанія Epic Games випустила фінальну версію ігрового рушія Unreal Engine 5. Реліз відбувся на заході State of Unreal.

Оновлений рушій містить ряд покращень для розробників, у тому числі він відрізняється підвищеною продуктивністю і оновленим інтерфейсом користувача. Також Unreal Engine 5 пропонує технології, розроблені для фотореалістичних візуальних ефектів. До них відносяться Lumen, «цілком динамічне рішення для глобального освітлення» для більш реалістичного освітлення, і Nanite, яка «дає вам можливість створювати ігри та враження з величезною кількістю геометричних деталей». Є й більш практичні інструменти, такі як можливість розділяти частини відкритого світу, щоб командам було легше працювати над областями незалежно. Загалом очікується, що ці інструменти полегшать створення великомасштабних ігор із високою точністю.

Epic Games выпустила Unreal Engine 5, следующие игры серий Witcher и Tomb Raider уже разрабатываются на новом движке

Рушій Unreal Engine 5 вже доступний для завантаження. CD Projekt Red підтвердила, що використовує інструмент для створення наступного проєкту Witcher, а Epic Games перевела Fortnite на новий рушій у грудні минулого року. Крім того, раніше Epic Games випустила технічну демо-версію The Matrix Awakens, а на State of Unreal представила проєкт багатокористувацького шутера під назвою Lyra. Він дозволяє навчатися рушію та створювати власні ігри на його основі.

Додатково під час проведення State of Unreal компанія Crystal Dynamics анонсувала нову гру Tomb Raider, яка розробляється на базі Unreal Engine 5. Будь-які подробиці про новий проєкт поки що не розголошуються. Проте розробники обіцяють створити «кінематографічний пригодницький бойовик», на якого очікують фанати.

Разбор The Matrix Awakens и возможностей Unreal Engine 5: до игр на новом движке осталось совсем немного

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Джерело: The Verge, VentureBeat

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: