Новини Кіно 06.10.2023 о 09:47 comment views icon

Фільм-концерт Тейлор Свіфт «Eras Tour‎» зібрав понад $100 млн з попередніх продажів квитків

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Фільм-концерт Тейлор Свіфт «Eras Tour‎» зібрав понад $100 млн з попередніх продажів квитків

За тиждень кіноверсія концерту співачки вийде у 8500 кінотеатрах 100 країн.

На цей час квитки на майбутню прем’єру розійшлися накладом у $100 млн.

AMC Theaters Distribution і AMC Entertainment кажуть, що попит в США «був неймовірним» «від найбільших міст до найменших містечок» з домінацією у форматах великих екранів. Музичний блокбастер, знятий Семом Ренчем, стартує у прокаті 13 жовтня, однак світова прем’єра відбудеться за два дні до цього в кінотеатрах Лос-Анджелесу.

Рекорди фільм-концерт Тейлор Свіфт побив ще на початку осені, коли заробив за добу $37 млн на попередніх продажах квитків. За оцінками аналітиків, фільм може зібрати ще $100 мільйонів у Північній Америці у перші вихідні (цього року під час дебюту у США таку суму зібрали п’ять фільмів — у тому числі «Барбі», «Брати Супер Маріо» та «Людина-павук: Крізь Всесвіт»).

Бейонсе стала другою попзіркою, яка перетворила свій концерт на повноцінний фільм цього року — її «Renaissance» вийде у кінотеатрах США, Канади та Мексики 1 грудня — AMC, Cinemark і Regal уже продають квитки. Переглянути концерт Бейонсе у театрі Regal у Нью-Йорку можна за $25 (і це без будь-яких зборів).

На кінець 2024 року заплановане глобальне турне Тейлор Свіфт, якому пророкують звання наймасштабнішого — якщо продажі квитків сягнуть $1,4 млрд, то співачка поб’є рекорд Елтона Джона з його прощальним туром.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Шанувальники Тейлор Свіфт викликали землетрус силою 2,3 бала під час концертного туру

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: