Новини Пристрої 28.07.2023 о 16:42 comment views icon

Китайсько-російські підробки аудіотехніки Beyerdynamic, Shure та Neumann – уважніше з купівлею

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Китайсько-російські підробки аудіотехніки Beyerdynamic, Shure та Neumann – уважніше з купівлею

У Китаї підробляють не тільки відеокарти, процесори та твердотілі накопичувачі, але й якісну аудіотехніку Beyerdynamic, Shure, Neumann та інших брендів. Тепер її виробництвом та розповсюдженням займається і росія. Igor’s Lab продемонстрували підозріло дешеві мікрофони Neumann та Shure, а також результати розбирання фейкових навушників Beyerdynamic DT770 Pro.

Мікрофон Neumann U87Ai за $250

Beyerdynamic Shure Neumann

Зовнішність, пакування та сам Neumann U87 Ai відтворені до найдрібніших деталей. Недосвідчений покупець не зможе відрізнити мікрофони візуально, та й різницю почує не кожен. Пристрої помітно відрізняються своїм «багатим внутрішнім світом», але це видно лише при розбиранні.

Підробки Beyerdynamic Shure Neumann

Мікрофон Shure SLX4 за $62,50

Продукція Shure копіюється у Китаї у великих кількостях та асортименті. Не став винятком і знаменитий мікрофон SLX4. Часто до таких виробів пропонують додаткові подарунки, продають їх як вживані або як частину гуртової партії, щоб виправдати спокусливу ціну.

Підробки Beyerdynamic Shure Neumann

Фейкові навушники Beyerdynamic DT 770 Pro за $77

Деякі китайські підробки є також російськими. Слід навушників DT770 Pro привів Ігоря Валлосека до російських форумів, соцмереж та магазинів. Явний плагіат під лейблом MICSOUNG тут продають у величезній кількості. Асортимент «бренду» включає безліч видів та найменувань аудіотехніки, яку зовні складно відрізнити від оригіналу.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Підробки Beyerdynamic Shure Neumann

Для презентації навушників фейкових Beyerdynamic DT770 Pro (так, на корпус нанесено назву оригінального бренду) використовуються справжні фото та маркетингові матеріали Beyerdynamic. Валлосек зв’язався з цього приводу з AliExpress, де були представлені підробки, але не отримав відповіді.

Виробник стверджує в соцмережах, що випускає продукцію «від імені Beyerdynamic» для азійського ринку, але розслідування Igor’s Lab свідчить про навмисний продаж підробок до Східної Європи та Німеччини (де Валлосеку не змогли продемонструвати необхідні сертифікати на товар). Це відбувається за участю росії, яка тепер офіційно підтримує піратство та підробку західних брендів.

Відмінність підробок від оригіналів під час розбирання відразу стає очевидною. У навушниках використані найдешевші драйвери китайського виробника XDEC. Гуртова ціна такого драйвера – $0,5.

Навіть якщо підробка має візуальні відмінності від оригіналу чи надто дешева, ніхто не застрахований від таких виробів. Фейкові товари можуть придбати за пару доларів на Ali та перепродати набагато дорожче, під виглядом нових або Б/В оригіналів. Автору цієї новини неодноразово траплялися фальшиві дорогі бездротові «затички» і навіть ті ж Beyerdynamic DT 770 Pro, які не відрізняються зовні від оригіналу, але суттєво відмінні за якістю звучання. Залишається порадити уникати надто низьких цін, Б/В, неперевірених продавців та ретельно вивчати зовнішній вигляд товару.

Воркшоп "PR + AI: Рисерч, Креатив, Контент" від Skvot.
Навчіться адаптувати потенціал АІ під задачі піарника. Корисні тулзи, яким можна делегувати рутину, генерувати свіжі ідеї для контенту і піар-стратегій.
Дізнатись більше

Плагіат електроніки срср: копії та підробки західної техніки

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: