Новини Кіно 28.07.2024 о 16:12 comment views icon

Marvel оголосила два нових фільми «Месники» та повернення Роберта Дауні-молодшого і режисерів братів Руссо

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Marvel оголосила два нових фільми «Месники» та повернення Роберта Дауні-молодшого і режисерів братів Руссо

Розділ Кіно виходить за підтримки?

На Comic-Con у Сан-Дієго Marvel офіційно оголосила про дві нових стрічки «Месники». Роберт Дауні-молодший повертається як Доктор Дум, а зніматимуть фільми брати Руссо.

Режисери фільмів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Фінал» брати Руссо знімуть «Месники: Судний день» та «Месники: Таємні війни». І наче цього мало, студія офіційно підтвердила, що Роберт Дауні-молодший повертається у всесвіт Marvel як Доктор Дум (Віктор фон Дум). Стрічка «Месники: Судний день» вийде у травні 2026 року, «Месники: Таємні війни» — у травні 2027.

Marvel оголосила нові фільми «Месники» та повернення Роберта Дауні-молодшого і режисерів братів Руссо

Натовп на фестивалі «вибухнув», коли було підтверджено, що Роберт Дауні-молодший, відомий у MCU як «Залізна людина» Тоні Старк, повернеться до франшизи.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Режисером п’ятого фільму «Месники» початково мав стати Дестін Деніел Креттон , який раніше зняв «Шан-Чі та легенду десяти кілець». Однак Креттон відмовився через бажання зосередитися на інших проєктах MCU, зокрема, продовженні «Шан-Чі». Також Майкл Волдрон покинув місце сценариста фільму. Ним в обох стрічках стане Стівен МакФілі, який працював над «Капітаном Америка» та «Месниками: Фінал».

Marvel оголосила нові фільми «Месники» та повернення Роберта Дауні-молодшого і режисерів братів Руссо
Ентоні та Джо Руссо

«Месники: Судний день» спочатку називався «Династія Канга», коли був представлений ще на SDCC 2022. Фільм різко змінився після того, як актора Джонатана Мейджорса звільнили з MCU після його засудження у справі про домашнє насильство минулого року.

Режисери «Месників» не вірять у втому від супергероїки: «Проблеми Marvel — це частина розриву поколінь»

Джерело: IGN

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: