Новини Ігри 22.06.2023 о 09:11 comment views icon

Microsoft підвищує ціни на Xbox Series X та Game Pass — України це не торкнеться

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Microsoft вирішила переглянути цінову політику та підвищує ціни на старшу консоль Xbox Series X в більшості країн, за винятком США, Японії, Чилі, Колумбії та Бразилії; подорожчає також передплата Game Pass (як базовий тариф, так і Ultimate-варіант), повідомляє The Verge. Хороша новина — в Україні ціни поки не підвищуватимуть.

В Xbox пояснили, що протягом багатьох років не змінювали ціни на консолі, і зараз корегують їх з огляду на умови конкуренції на кожному ринку. Фактично Microsoft підтягнула ціни на Xbox Series X до рівня PS5 — нагадаємо, Sony підняла ціни ще влітку минулого року.

З 1 серпня Xbox Series X подорожчає в Європі з нинішніх 500 до 550 євро. Ціна консолі зросте і в інших регіонах, включно з Аргентиною. На ринку США консоль, як і раніше, коштуватиме $499 доларів. Ціна молодшої консолі Xbox Series S залишиться незмінною у всіх країнах.

Щодо Xbox Game Pass, можна пригадати як в жовтні лідер Xbox Філ Спенсер, коментуючи стримування зростання цін на передплату, казав, що “що так не триватиме вічно”.

Microsoft підвищує ціни на Xbox Series X та Game Pass — України це не торкнеться

Базова версія консольної передплати Game Pass для нових користувачів з 6 липня подорожчає з $10 до $11 доларів, а Xbox Game Pass Ultimate — з $15 до $17 доларів. Водночас ціна передплати на PC Game Pass залишиться незмінною — нагадаємо, в Україні це 190₴/міс.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Наявні передплатники Xbox Game Pass і Xbox Game Pass Ultimate почнуть платити за новим тарифом з 13 серпня (у Німеччині з 13 вересня).Вартість передплати не зміниться лише в Норвегії, Чилі, Данії, Швейцарії та Саудівській Аравії. В Аргентині, наприклад, ціни на Game Pass зростуть вдвічі.

Старі та нові ціни на Game Pass в різних країнах

Microsoft підвищує ціни на Xbox Series X та Game Pass — України це не торкнеться
Як зміняться ціни на Game Pass в різних країнах. Порівняльна таблиця The Verge

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: