Новини Софт 23.12.2022 о 12:07 comment views icon

Microsoft повідомила, що три майбутні гри Bethesda стануть ексклюзивами Xbox та ПК

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Microsoft у своїй відповіді на позов FTC, спрямований на блокування угоди з Activision Blizzard за $68,7 млрд, пише, що обрала три ексклюзиви Bethesda для Xbox.

Уже відомо, що в перелік увійде космічна RPG Starfield, і схоже, що Elder Scrolls VI також проігнорує PlayStation та Nintendo.

Нині юристи Microsoft стверджують, що мають ще один ексклюзив Xbox від Bethesda.

“Xbox очікує, що три майбутні гри (які призначені для самостійної гри або гри у невеликих групах) будуть ексклюзивними для Xbox та ПК”, — йдеться у заяві Microsoft.

Microsoft заявляє, що зробить три майбутні гри Bethesda ексклюзивними для Xbox

Яким може бути цей третій ексклюзив? Ну, Bethesda нині розробляє гру за мотивами пригод Індіани Джонса, також скоро має вийти Fallout 5. Є ще корпоративний екшен Redfall, який був відкладений до 2023 року.

Онлайн-курс "Режисура та візуальний сторітелінг" від Skvot.
Перетворюй свої ідеї на сильні історії в рекламі, кліпах чи кіно Досвідом ділиться режисер, продюсер та власник продакшену, який 10+ років у професії.
Детальніше про курс

Протягом багатьох років Microsoft купує студії для підтримки ексклюзивів Xbox (і Game Pass), однак останнім часом ситуація стала напруженою. Компанія пообіцяла, що Call of Duty з‘являтиметься на PlayStation — крок, який може переконати регуляторів дозволити угоду з Activision Blizzard.

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: