Новини Кіно 06.10.2023 о 14:36 comment views icon

На Disney+ стартував другий сезон «Локі» — критики на Rotten Tomatoes оцінили його у 86%

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Продовження «Локі» виходить за два роки після дебюту серіалу — і нині на Disney+ доступний перший епізод.

Після приголомшливого фіналу першого сезону, Локі (Том Гіддлстон) виявляє, що хаотично подорожує в часі, і, аби розв’язати проблему та дослідити загадковий мультивсесвіт, об’єднується з доброзичливим агентом Управління Часовими Змінами (TVA) Мобіусом М. Мобіусом (Оуен Вілсон). Разом вони шукатимуть Сильві, вона ж Леді Локі (Софія Ді Мартіно).

До акторського складу серіалу також приєднався Джонатан Ке Кван («Все завжди і водночас») у ролі Уробороса, техніка TVA.

На Disney+ стартував другий сезон «Локі» з Томом Гіддлстоном

Друга частина серіалу Marvel складається з шести епізодів, які виходитимуть щочетверга — перший дебютував на Disney+ 5 жовтня, а останній очікуємо 9 листопада.

На Rotten Tomatoes критики оцінили продовження у 86% «‎свіжості», а The Guardian навіть називає його «‎найкращим телевізійним серіалом Marvel, з тих, що вийшли за останні роки».

Перший сезон «Локі», який вийшов у 2021 році, став хітом як для шанувальників, так і для критиків. Серіал був номінований на шість премій «‎Еммі». Персонаж Локі вперше з’явився у «‎Торі» 2011 року, і з того часу його у кіновсесвіті Marvel грає Том Гіддлстон.

Онлайн-інтенсив "Як створити рекомендаційну модель за 2 дні" від robot_dreams.
Ви пройдете етапи вибору, навчання, оцінки рекомендаційної моделі для електронної бібліотеки та отримаєте індивідуальний фідбек від лекторки.
Приєднатись до інтенсиву


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: