Новини Ігри 17.10.2023 о 15:40 comment views icon

Netflix робитиме ставку на ігри за мотивами хітових шоу і домовляється з Rockstar про гру із серії GTA

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

Netflix

Netflix робить кроки для розширення своєї бібліотеки ігор. Згідно з Wall Street Journal, незабаром абоненти побачать більше серіалів Netflix, перетворених на мобільні ігри, такі як «Гра в кальмара» (Squid Game) та «Венздей» (Wednesday).

Хоча мобільні ігри не є чимось новим для Netflix, вони все ще намагаються знайти своє місце в бізнес-моделі компанії. Наразі застосунок Netflix пропонує користувачам завантажити та пограти в такі ігри, як Exploding Kittens: The Game або Ghost Detective в магазині застосунків.

Але з часом підписники Netflix зможуть грати в ігри безпосередньо на смарттелевізорах та комп’ютерах. Цьому поштовху в ігрову індустрію від гіганта стрімінгових сервісів передує нещодавній випуск компанією спеціального застосунку для iOS, який дає змогу використовувати телефон як геймпад з підключеним до нього телевізором.

Netflix запустив хмарний стримінг ігор на ПК та телевізорах (поки в тестовому режимі)

Netflix ще не стягував плату за свої ігри та не встановлював додаткових транзакцій. Щоб грати на телефоні потрібна лише підписка. Можливо це зміниться в майбутньому, але головне для Netflix у створенні ігор на основі популярних серіалів — це змога підтримувати інтерес до них, особливо в перервах між сезонами.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Наразі Netflix пропонує понад 70 ігор на своїй платформі і планує розширити їх кількість до кінця 2023 року. Продовжуючи ліцензувати ігри, не пов’язані з серіалами, як-от класичний пасьянс (Classic Solitaire).

Минуло менш як два роки відтоді, як компанія почала займатися мобільними іграми, а Netflix вже встигла стати гравцем у сфері інді-видавництва. Зокрема компанія виконала свою обіцянку розробляти ігри за мотивами популярних серіалів. Netflix Stories: Love is Blind — інтерактивна історія за мотивами реаліті-шоу.

Проте не лише іграми за мотивами шоу житиме Netflix Games. Їм для привернення уваги потрібні світові хіти. І складно придумати більш успішної франшизи за Grand Theft Auto.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

Мова звісно не про GTA 6, яку все ніяк не анонсують, а швидше за все про якусь мобільну гру в цьому всесвіті, або ж якусь із тих ігор GTA, що вже давно існують. Принаймні такі висновки можна зробити з того, що Netflix та видавець Take-Two Interactive обговорювали якусь «ліцензійну угоду».

Біткоїн в GTA 6 — майбутній сиквел серії Grand Theft Auto, ймовірно, отримає систему криптонагород


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: