Новини Кіно 30.11.2023 о 16:51 comment views icon

«‎Ніколи не кажи ніколи» — Кріс Еванс про повернення до ролі Капітана Америки у фільмах Marvel

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«‎Ніколи не кажи ніколи» — Кріс Еванс про повернення до ролі Капітана Америки у фільмах Marvel

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Криза в Marvel, схоже, змушує студію возз’єднати оригінальну банду Месників у наступній фазі кіновсесвіту,  і у новому інтерв’ю Кріс Еванс, який неодноразово виконував роль Капітана Америки в серії, заявив, що знає про чутки, хоча до нього поки ніхто ще не звертався з пропозицією.

«‎Я також бачу ці новини, але думаю що кожні пару місяців хтось каже, що Дауні, Гемсворт чи Йоганссон повертаються».

Водночас Кріс не виключив можливості знову постати у ролі Капітана Америки, але зазначив, щось сюжет має відображати щось важливе.

«Ніхто зі мною про це не говорив. Але я б не сказав, що «‎ніколи» не повернусь. Це дуже дорогоцінна роль для мене, тому вона має бути такою як слід».

Еванс, який нещодавно знявся у «‎Продавцях болю», також додав, що є дещо, чого йому не вистачатиме в кіновсесвіті Marvel.

«Справа не лише в акторському складі, які є одними з моїх найкращих друзів у світі, а й у знімальній групі».

Актор зобразив Стіва Роджерса в 11 фільмах Marvel, починаючи з «Першого месника» 2011 року і до «Месників: Завершення» 2019 року, включаючи камео в «Людина-павук: Повернення додому» та «Тор 2: Царство темряви». У «‎Завершенні» Роджерс повернувся в сьогодення в літах, після того, як побував у минулому, щоб прожити своє життя з Пеґґі Картер (Гейлі Етвелл).

Тим часом повернення Еванса у кіновсесвіт Marvel може бути ускладненим, тим що у майбутньому фільмі «‎Прекрасний новий світ», який продовжує серіал Disney+ «Сокіл та Зимовий солдат», у ролі Капітана Америки постане новий персонаж Сем Вілсон, якого грає Ентоні Макі.

Від «‎Месників» до «‎Марвелів»: повний список з 33 фільмів кіновсесвіту Marvel за рівнем касових зборів

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: