Новини Пристрої 08.06.2022 о 18:48 comment views icon

Перший смартфон Nothing — новий стартап співзасновника OnePlus запланував презентацію на 12 липня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Стартап Nothing, створений співзасновником OnePlus Карлом Пеєм нарешті готовий випустити свій перший смартфон на Android — компанія повідомила, що його повноцінна презентація відбудеться 12 липня.

Живий захід пройде в Лондоні та буде транслюватися у прямому ефірі об 11:00 за часом Східного узбережжя США (18:00 за Києвом). Слоган презентації — Nothing (event): Return to Instinct.

Ще у березні Nothing виклала у відкритий доступ бета-версію інтерфейсу Nothing Launcher — власний лаунчер на базі Android 11 — та запропонувала усім охочим її протестувати. І ось зараз Nothing Phone 1 (очікується, що саме так називатиметься новинка), схоже, готовий до виходу на ринок.

Поки що подробиць щодо Nothing Phone 1 небагато — повідомляється, що телефон буде мати прозорі елементи у своєму дизайні, вставки зі світлодіодним підсвічуванням на задній панелі пристрою та працюватиме на процесорі Qualcomm Snapdragon.

Nothing Phone 1 стане другим продуктом Nothing. Минулого року стартап випустив TWS-навушники Nothing Ear (1) за $99, які вирізнялися оригінальним дизайном та пристойним звучанням. Вони отримали в цілому схвальні відгуки як серед профільних техносайтів, так і серед користувачів. Тому з нетерпінням чекаємо на новинку, особливо з огляду на те, що раніше Nothing викупив бренд Essential творця Android Енді Рубіна разом з багатьма цікавими ідеями, які стартап врешті так і не реалізував.

Раніше Карл Пей розповідав, що Nothing готує безліч продуктів у кількох категоріях, націлюючись на створення цілої екосистеми пристроїв.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Сооснователь OnePlus Карл Пей назвал свою новую компанию Nothing («‎Ничто»). Среди ее инвесторов — «отец» iPod Тони Фаделл, cооснователь Twitch Кевин Лин и CEO Reddit Стив Хаффман


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: