Новини Кіно 02.05.2023 о 16:33 comment views icon

Перший трейлер кіноадаптації Gran Turismo Ніла Блумкампа — Девід Гарбор, Орландо Блум та дуже багато гоночних авто

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Sony опублікувала перший трейлер майбутньої екранізації знаменитої відеогри Gran Turismo від Ніла Бломкампа, найбільш відомого за «Районом № 9» та «Елізіумом».

Фільмування фільму за мотивами популярної серії автосимуляторів Sony завершилися ще наприкінці грудня 2022 року. В основу сценарію адаптації покладена реальна історія про юного шанувальника Gran Turismo, який у 20-річному віці здобуває перемогу у серії змагань Nissan та починає кар’єру професійного автогонника.

В трейлері можна побачити більше ефектних сцен перегонів та кадрів з виконавцями головних ролей адаптації — Девідом Гарбором, Орландом Блумом, Арчі Мадекве та Дарреном Барнетом.

Світова прем’єра фільму запланована на 11 серпня 2023 року.

Трейлер Gran Turismo — український дубляж

В оригіналі (англійською)

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Постер

Перший трейлер кіноадаптації Gran Turismo Ніла Блумкампа — Девід Гарбор, Орландо Блум та дуже багато гоночних авто

  • У грудні 2022 року серія Gran Turismo відзначила 25-річчя, а студія Polyphony Digital підтвердила подолання позначки у 90 млн проданих копій ігор.
  • Gran Turismo 7 вийшла у березні для PlayStation 4 і 5. Найновіша частина популярного автосимулятора також отримала VR-версію, яка безоплатно доступна на PS VR2 (за умови купівлі копії гри на PlayStation).

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: