Новини Кіно 24.07.2023 о 20:30 comment views icon

Премія за CGI в «Оппенгеймері» йде до індійських цензорів за чорну «сукню» на оголеній Флоренс П’ю

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Премія за CGI в «Оппенгеймері» йде до індійських цензорів за чорну «сукню» на оголеній Флоренс П’ю

В індійському прокаті «Оппенгеймера» оголену Флоренс П’ю «одягли» у чорну CGI-сукню. У стрічці є дві оголені сцени, обидві були відредаговані. Індійські глядачі щиро дивувалися, коли дізналися, що фільм має інший вигляд без цензури.

В Індії «Оппенгеймер» отримав рейтинг U/A, що передбачає помірний контент для дорослих та можливість дивитися його дітям до 12 років під наглядом. Не те щоб «сукня» на актрисі виглядає дуже природно, але глядачі «проковтнули» її та дізнавалися про оголені сцени лише зі спілкування з друзями з-за кордону.

В результаті ця історія потрапила в індійську пресу, а Twitter вибухнув хвилею подиву та жартів. Один із глядачів запропонував вручити індійським цензорам премію за найкращі комп’ютерні ефекти.

Однак невідомо точно, як саме у фільмі з’явилася чорна сукня. Згідно з сертифікатом цензури, «Оппенгеймер» отримав лише дві модифікації: банер про шкоду куріння у відповідні сцени та приглушення слова as***le з видаленням його з титрів. Ані слова про сукню. Можливо, це була «самоцензура»  від Warner, яка представляла фільм в Індії.

Онлайн-курс "Продуктова аналітика" від Laba.
Станьте універсальним аналітиком, опанувавши 20+ інструментів для роботи з будь-яким продуктом.
Дізнатись більше про курс

У недавньому інтерв’ю The Sydney Morning Herald Кіліан Мерфі сказав, що сцени сексу з партнеркою фільму Флоренс П’ю ідеальні та справді мають вагомі причини бути у стрічці.

Говорячи про режисерський підхід Крістофера Нолана, Мерфі зауважив: «Він знав, що ці сцени принесуть фільму той рейтинг, який він отримав. І я думаю, що коли ви це бачите, це страшенно потужно. І вони там не так просто. Вони ідеальні. А Флоренс просто приголомшлива».

Рецензія на фільм «Оппенгеймер» / Oppenheimer

Джерела: Hindustan Times, The Indian Express


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: