Новини Новини 01.06.2022 о 10:54 comment views icon

Продовження «Дивні Дива» показало найкращий старт серед серіалів Netflix — 286,79 млн годин перегляду

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

27 травня на Netflix вийшла перша частина четвертого сезону науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» / Stranger Things, створеного братами Даффер — як і очікувалося, гучна та довгоочікувана багатьма прем’єра відзначилася рекордом за кількістю годин перегляду.

За неповний тиждень глядачі провели за серіалом 286,79 млн годин — це найкращий старт. Як завжди, статистика включає як перші перегляди, так і повторні.

Продовження «Дивні Дива» показало найкращий старт серед серіалів Netflix — 286,79 млн годин перегляду
Рейтинг найпопулярніших англомовних серіалів Netflix за тиждень з 23 по 29 травня

Продовження серіалу «Дивні Дива» посідає першу позицію і в регіональному українському топі найпопулярніших шоу Netflix за минулий тиждень (на другому — антологія «Любов, Смерть і Роботи»). Загалом продовження «Дивних див» посіло перше місце за переглядами на Netflix у 93 країнах — і це теж стало рекордом. На тлі виходу четвертого сезону у тижневий топ також повернулися попередні сезони серіалу «Дивні Дива». Інакше кажу, астрологи оголосили тиждень «Дивних Див».

Можна особливо не сумніватися, що зрештою четвертий сезон «Дивних Див» обійде другий сезон «Бріджертонів» та очолить загальний рейтинг за кількістю годин перегляду (за перші 28 днів з релізу).

Ще одну гучна прем’єра тижня — мінісеріал «Обі-Ван Кенобі» с Юеном Макгрегором на суперницькому Disney+. Шоу за всесвітом «Зоряних війн» Продовження «Дивні Дива» показало найкращий старт серед серіалів Netflix — 286,79 млн годин переглядуПродовження «Дивні Дива» показало найкращий старт серед серіалів Netflix — 286,79 млн годин перегляду Події у ньому розгортаються через 10 років після «Помсти ситхів» Усього в ньому шість серій, а останню випустять 22 червня стартувало в один день з «Дивними дивами» та показало найкращий старт. Водночас Disney не зазначає конкретні дані щодо переглядів, а першість у загальному заліку наразі утримують «Локі» та «Мандалорець».

1 липня на Netflix вийдуть два завершальних епізоди четвертого сезону серіалу «Дивні дива». Серіал вже продовжили на п’ятий сезон, який завершить поточну сюжетну арку. До речі, ще 2017 року брати Даффери повідомляли, що планують не менше чотирьох-п’яти сезонів. Водночас у лютому вони натякали на ймовірний спіноф для шоу.

Курс "Web design" від Web-academy.
Швидкий початок кар'єри у сфері IT! Опануйте професію веб-дизайнера — почніть самостійно керувати своїм часом й отримувати високий дохід вже за 9 тижнів.
Дізнатися більше

Трейлер другої частини четвертого сезону серіалу «Дивні дива» / Stranger Things натякає на повернення Ловця розуму

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: