Новини Кіно 09.04.2024 о 13:48 comment views icon

Роберт Дауні-молодший каже, що «з радістю» повернувся б до фільмів Marvel: «Це частина моєї ДНК»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Роберт Дауні-молодший каже, що «з радістю» повернувся б до фільмів Marvel: «Це частина моєї ДНК»

Актор розпочав кар’єру в кіновсесвіті Marvel у 2008 році й виконував роль Залізної людини протягом наступних 11 років — аж до «Месників» 2019 року.

Попри те, що Тоні Старк зустрів у фільмі свій «фінал», касові проблеми в Marvel спровокували чутки про те, що студія повернеться до оригінальних «Месників» — зокрема Чорної Вдови Скарлетт Йоганссон та Залізної Людини Роберта Дауні-молодшого.

Актор, який цього року отримав заслужений Оскар за роботу в «Оппенгеймері», лише підігрів інтерес, зазначивши, що був би радим повернутися до ролі.

«Це невіддільна частина моєї ДНК. Ця роль обрала мене», – сказав Дауні. «Ніколи не ставте проти Кевіна Файгі [президент Marvel Studios] — ставка буде невдалою, він завжди перемагатиме».

Торік у грудні Файгі заявив Vanity Fair, що повернення Залізної людини зіпсувало б його ідеальний вихід у фінальних «Месниках»:

«Ми б хотіли зберегти цей момент і не торкатися його знову».

Тим часом на запитання, чи надходили Дауні якісь нові пропозиції від Marvel, він відповів: «Ще ні».

Крістен Стюарт каже, що навряд зніметься у фільмі Marvel: «Це звучить як довбаний нічний кошмар»

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

Давня колега актора по Marvel Гвінет Пелтроу в коментарі для випуску Esquire з інтерв’ю Дауні згадала про особливості роботи з ним на знімальному майданчику. Дауні щоразу викидав по кілька рядків з діалогу, тож акторка з часом взагалі перестала вивчати свої репліки.

«Ми заходили в трейлер режисера Джона Фавро зранку і Роберт казав: “До біса, я не казатиму ці рядки”», — згадує Пелтроу. «А потім він імпровізував чи удосконалював їх одразу на знімальному майданчику. Думаю, що для Роберта було важливо відчувати себе “живим” — щоб складалось відчуття, що ці слова щойно прийшли на думку. Чимало діалогів були написані за 10 хвилин до того, як ми їх промовили».

2023 рік був важким для Marvel — «‎Людина Мураха та Оса: Квантоманія» і  «‎Марвели» провалилися в прокаті (останній так і не перетнув позначку у $100 млн у національному прокаті, і на сьогодні є фільмом Marvel із найнижчими касовими зборами). Цього року студія випустить лише один повнометражний фільм«Дедпул 3‎» з Раяном Рейнольдсом та «Росомахою» Г’ю Джекмана.

Режисер Метью Вон: «‎Дедпул 3» — це «‎поштовх», який може врятувати всесвіт Marvel


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: