Новини Новини 29.10.2022 о 13:53 comment views icon

російський режисер кантемір балагов більше не працює над серіалом “The Last of Us” — його виключили з команди ще у 2021 році

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

російський режисер, сценарист і оператор кантемір балагов повідомив про завершення співпраці із проєктом “The Last of Us” – серіалом, знятим на основі відомої комп’ютерної гри.

На своїй сторінці у Twitter росіянин написав, що залишив знімальну команду серіалу ще у 2021 році через “творчі розбіжності”

Раніше повідомлялось, що режисер займався пілотною серією шоу “The Last of Us”. На вебсайті IMDB вказано, що балагов працював над двома епізодами. Але у будь-якому випадку, роботи виключать з серіалу, підтверджує сам режисер. Хто перезніме матеріал – поки не повідомляється.

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Також у команду проєкту “The Last of Us” залучено ще одну росіянку  – ксенію середу (колега балагова по серіалу “дылды”). Операторка відзняла 4 епізоди шоу, згідно з інформацією IMDB.

Серіал “The Last of Us” – адаптація однойменної комп’ютерної гри. Головні ролі у шоу виконають зірки “Гри престолів” Педро Паскаль (Джоел) та Белла Рамзі (Еллі).

У серіалі також знялися Анна Торв (контрабандистка Тесс), Мерл Дендрідж (акторка озвучення героїні в іграх повернеться до свого персонажа), Сторм Рейд (Райлі Абель, найкраща подруга Еллі та один з ключових персонажів доповнення Left Behind).

Онлайн-курс "Фінансовий директор" від Laba.
Опануйте інструменти управління грошовими потоками, ризиками та активами компанії, щоби перейти на посаду CFO.
Приєднатися до курсу

Сценаристами та продюсерами серіалу виступають Крейг Мейзін (“Чорнобиль”) та Ніл Дракманн (геймдиректор оригінальної гри Naughty Dog).

За неофіційними даними, бюджет серіалу за TLOU перевищує 10 мільйонів доларів за епізод. Раніше канадський чиновник заявив, що HBO планує виділяти на шоу 200 мільйонів доларів на рік і воно може отримати цілих вісім сезонів.

Вихід шоу “The Last of Us” запланований на 2023 рік – з більш точною датою в HBO поки не визначилися.

The Last of Us від HBO VS The Last of Us Part 1: фанати порівняли тизер нового серіалу із популярною відеогрою


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: