Новини Новини 27.09.2022 о 16:40 comment views icon

The Last of Us від HBO VS The Last of Us Part 1: фанати порівняли тизер нового серіалу із популярною відеогрою

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Тизер нового серіалу The Last of Us від HBO, що вийшов днями, вже став вірусним – на даний момент він зібрав понад 4 мільйони переглядів. У відео з нарізкою епізодів майбутнього шоу, де показані Белла Рамзі в ролі Еллі та Педро Паскаль у ролі Джоела, фанати знайшли чимало схожого із оригінальною комп’ютерною грою.

Автори каналу ElAnalistaDeBits, який спеціалізується на технічних та візуальних порівняннях продуктів індустрії відеоігор, опублікували відео, в якому проаналізували схожість та відмінності тизера із фрагментами нещодавнього ремейку гри на PlayStation 5.

Багато сцен, пейзажів і навіть дрібних деталей перенесено в шоу практично без змін. У серіалі, як і в грі, використані схожі рекламні вивіски – з однаковим смисловим наповненням і в однаково запущеному стані.

board

Також у тизері показані практично ідентичні грі сцени – як-от епізод із втечею з карантинної зони.

escape

З неймовірною точністю шоуранери серіалу постаралися передати навіть найдрібніші деталі: годинник, який подарувала Джоелу його дочка Сара, тріснутий, так само, як у грі.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

watch

Акторів підбирали і гримували з особливою ретельністю – деякі персонажі виглядають ніби герої відеоігри, що ожили.

actress

З повним порівнянням можна ознайомитись у відео:

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Вихід серіалу The Last of Us запланований на 2023 рік – з більш точною датою HBO поки не визначилася.

«Дія серіалу відбувається за 20 років після знищення сучасної цивілізації. Джоела, живого та загартованого, найняли, щоб вивезти Еллі, 14-річну дівчинку, із гнітючої карантинної зони. Те, що починається як невелика робота, незабаром стає жорстокою, несамовитою подорожжю”, – пише HBO.

Тизер серіалу:

Що стосується The Last of Us Part 1, то гра вже доступна у всьому світі для PlayStation 5. Дата виходу версії для ПК, як і раніше, невідома.

Джерело: wccftech

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: