Новини Софт 02.10.2023 о 11:22 comment views icon

Офіційно: Сергій Гальонкін залишає Epic Games

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Дуже схоже, що Сергій Гальонкін більше не працює в Epic Games. Принаймні на це вказує нещодавнє оновлення його сторінки на LinkedIn, а також повідомлення в Bluesky.

Оновлено [16:34]: Сергій Гальонкін підтвердив, що сьогодні його останній робочий день в Epic Games. Коментуючи своє звільнення, Гальонкін розповів, що зараз Epic Games продовжує свій шлях перетворення на платформу Epic 5.0, і визнав, що сам він недостатньо хороший для цієї нової версії Epic, якій потрібні люди з іншим баченням.

У своєму зверненні Гальонкін також подякував Epic Games за $144 млн на допомогу Україні, які перерахували різним організаціям з початку вторгнення. Він не уточнив, чим планує займатися далі. Лише зазначив, що залишається в геймдеві й сподівається, що тепер зможе вільніше спілкуватися на різні теми, не побоюючись листів від відділу PR.

Гальонкін, схоже, пішов з Epic Games

Сергій Гальонкін — відомий український ігровий блогер та колишній головний редактор журналу «Gameplay» не потребує додаткових представлень, особливо в українському геймдеві. Відомий він не тільки як творець аналітичного інструменту Steam Spy. У нього загалом дуже значний список досягнень і у нас навіть є цілий матеріал про минулі роки Сергія. Останні майже 8 років Гальонкін працював в Epic Games — з серпня  2017 року на керівній ролі Director of Publishing Strategy. Судячи з оновлення сторінки LinkedIn, Сергій Гальонкін більше не працює в Epic Games, а в компанії більше немає цієї самої Publishing Strategy.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

 

На своїй сторінці у Bluesky Сергій написав, що тепер може знову писати про відеоігри, що загалом є чудовою новиною. Від початку вторгнення Сергій, який, до речі, родом з Луганська, не надто активний в соцмережах. Поки що більш розгорнутих коментарів щодо ймовірного завершення кар’єри в Epic Games Сергій Гальонкін не давав. Його сайт-візитівка також давно не оновлювався, хоча фото на ньому досить свіжі.

Сергій Гальонкін
Сергій Гальонкін. Фото з сайту-візитівки

Які б не були причини, від імені редакції хочемо подякувати за те, що Сергій Гальонкін вже встиг зробити для української ігрової спільноти й сподіваємося, що у майбутньому ще не раз почуємо та напишемо про його нові проєкти та здобутки.

Що коїться в Epic Games

На початку вересня творчий директор Epic Games та ветеран геймдеву Дональд Мастард повідомив про своє звільнення — він почав кар’єру понад 25 років тому та останні роки займався виробничим процесом «королівської битви» Fortnite. А минулого тижня Epic Games  повідомила про масштабні скорочення — компанія вирішила звільнити близько 900 осіб, що становить 16% всього персоналу. У зверненні до співробітників глава Epic Games Тім Суїні пояснив це важке рішення тим, що вже якийсь час компанія «витрачає більше грошей, ніж заробляє».

А може Сергій Гальонкін пішов з Epic Games, щоб замінити Джима Раяна на посаді лідера PlayStation?

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Джим Райан залишить посаду глави PlayStation у березні 2024 року

 

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: