Новини Кіно 25.09.2023 о 16:42 comment views icon

«‎Офіс» повертається — у розробці перезапуск культового ситкому. Над ним працює шоуранер «‎оригіналу» Грег Деніелс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«‎Офіс» повертається — у розробці перезапуск культового ситкому. Над ним працює шоуранер «‎оригіналу» Грег Деніелс

Після багатьох років чуток та спекуляцій улюблений багатьма офісний ситком повертається у новій версії.

Видання Puck (через Screenrant) повідомляє, що перезавантаження «‎Офісу» перебуває у розробці, а до роботи залучений шоуранер Грег Деніелс, який адаптував американську версію ситкому.

Щодо акторського складу жодних новин немає (очікуємо на повідомлення після офіційного завершення страйків сценаристів), однак Джон Кразінськи (Джим Халперт) та Мінді Калінг (зіграла Келлі Капур, а також працювала над шоу як сценаристка, режисерка та продюсерка) раніше заявляли, що готові повернутися до своїх ролей.

Б.Дж. Новак (зіграв Раяна Говарда, і працював як сценарист, продюсер і режисер серіалу) наголошував, що до будь-якого «‎відродження» слід підходити із творчої, а не фінансової точки зору. Сам Грег Деніелс теж висловлював надію на перезапуск — у тому ж всесвіті, однак необов’язково зі «‎старими» персонажами.

Псевдодокументальний ситком «‎Офіс» — це римейк оригінального британського серіалу, який розповідає про роботу та стосунки між працівниками паперової та канцелярської компанії Dunder Mifflin зі Скрентона, Пенсильванія. З 2005 по 2013 рік загалом було випущено 9 сезонів з 201 епізодом. Серіал отримав 42 номінації на премію «Еммі‎» та звання «Видатного комедійного серіалу‎» у 2006 році.

Головною зіркою шоу протягом перших 7 сезонів був Стів Карелл, який зіграв незграбного, іноді невихованого, але надзвичайно милого боса Майкла Скотта. Крім Кразінськи, Б.Дж. Новака та Мінді Калінг, у шоу також відзначились Дженна Фішер (Пем Біслі), Рейн Вілсон (Двайт Шрут) та інші.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

До 2023 року «‎Офіс» можна було переглянути на Netflix, а нині усі 9 сезонів доступні на Peacock — зокрема й розширені версії відомих епізодів (деякі раніше небачені сцени, як-от з серії про «‎Паркур» можна переглянути на YouTube).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: