Новини Новини 29.08.2022 о 13:13 comment views icon

Серіал Resident Evil від Netflix вже скасований — Deadline

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Згідно з витоком, серіал Resident Evil від Netflix був скасований трохи більше ніж через місяць після свого дебюту. Повідомляється, що стрімінговий сервіс вирішив не продовжувати серіал через низькі рейтинги та малу кількість глядачів.

Як і в багатьох інших адаптаціях Resident Evil, у серіалі Netflix робиться спроба нового погляду на популярну франшизу відеоігор. Шоу, яким керує Ендрю Дабб із «Надприродного», відбувається у двох різних часових лініях. У центрі розповіді знаходиться виконавчий директор Umbrella Альберт Вескер (Ленс Реддік) та дві його доньки (у виконанні Тамари Смарт та Сієни Агудонг).

Критики також не підтримали серіал. Серед зауважень щодо нього називають передбачуваність сюжету, загальну неоригінальність, втому глядача останнім часом від теми зомбі. Анімаційний серіал Netflix Resident Evil: Infinite Darkness на його тлі виглядає привабливішим.

Resident Evil потрапилв у Топ-10 найпопулярніших шоу Netflix за перші три тижні прокату онлайн, але після цього почав втрачати увагу глядачів. Поряд з четвертим сезоном серіалу «Дивні дива», що зібрав симпатії глядачів, Resident Evil виглядає блякло.

Netflix має великі плани з екранізації відомих ігрових тайтлів, серед яких Horizon Zero Dawn, Tomb Raider, Far Cry і Bioshock.

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Фільм за BioShock для Netflix поставить режисер «Голодних ігор» Френсіс Лоуренс

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: