Новини Технології 26.12.2023 о 13:39 comment views icon

Штучний інтелект може визначити, чи оригінальна ваша нова сумка Louis Vuitton — з точністю 99%

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Інструмент Entrupy пропонує послугу «‎верифікації» брендових речей.

Компанія Entrupy була заснована ще десяток років тому й стверджує, що її ШІ-технологію використали «‎сотні торговців вінтажними брендовими товарами» станом на грудень 2020 року (власне інструмент і досі доступний лише цим торговим представникам).

Entrupy визначає автентичність лише товарів класу «‎люкс» — від таких брендів, як Balenciaga, Burberry, Gucci та Louis Vuitton. Точність результату, за словами компанії, сягає 99,1%.

«Суть полягає в тому, щоб додати довіри покупцям та запропонувати перевірку від третьої сторони», — каже Від’ют Шрінівасан, співзасновник і генеральний директор Entrupy.

Інтерес до Entrupy зріс торік у жовтні, коли TikTok запартнерився з компанією, щоб визначати автентичність товарів на платформі електронної комерції TikTok Shop.

То як використати інструмент? Сервіс пропонує завантажувати фото товару під усіма можливими кутами огляду після поєднання з апаратним пристроєм Entrupy, який має мікроскопічну лінзу, яка, як стверджує компанія, може збільшувати камеру телефону, щоб робити детальніші фотографії таких елементів, як логотип продукту та матеріал.

Далі фото автоматично порівнюються із базою даних з мільйонів зображень автентичного виробу за допомогою алгоритмів штучного інтелекту, і за кілька хвилин Entrupy виносить свій вердикт. Компанія також пропонує офіційний сертифікат, яким роздрібні продавці можуть підтвердити «‎оригінальність» продукту.

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

Серед інших апаратних ШІ-пристроїв цього року відзначились друга версія розумних окулярів Ray-Ban від Meta та «‎смартфон без екрана» від Humane.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: