Новини Авто 16.11.2023 о 14:52 comment views icon

Tesla Cyberquad за $1900 — знову в продажу. Торік дитячий квадроцикл відкликали через «невідповідність стандартам безпеки»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Tesla Cyberquad за $1900 — знову в продажу. Торік дитячий квадроцикл відкликали через «невідповідність стандартам безпеки»

Cyberquad імітує суперечливий і проблемний дизайн Cybertruck, через який Tesla постійно відкладала випуск авто.

Дитяча іграшка ціною у $1900 укомплектована сталевою рамою та характерним світлодіодним блоком освітлення електричного пікапа Tesla. Cyberquad надійшов у продаж у 2021 році, але був відкликаний торік, після того, як Комісія з безпеки споживчих товарів США заявила, що він не відповідає нормам безпеки для дитячих квадроциклів.

На вебсайті Tesla зазначено, що Cyberquad «не схвалений і не призначений для використання як дитячий квадроцикл», а отже його не можна використовувати на бездоріжжі — проте виріб сертифікували як «електричну іграшку для їзди». Згідно з описом, Cyberquad має запас ходу до 25 км і може досягти максимальної швидкості 16 км/год. Нині «‎іграшка» розрахована на дітей віком від 9 до 12 років (раніше вікова межа стартувала від 8 років).

Tesla Cyberquad за $1900 — знову у продажі. Торік дитячий квадроцикл відкликали через «невідповідність стандартам безпеки»

Cyberquad розпочнуть поставляти наприкінці листопада — приблизно у той самий час, коли Tesla після численних затримок випустить повнорозмірний Cybertruck.

Ілон Маск раніше заявляв, що Tesla «‎вирила собі могилу з Cybertruck», але зрештою назвав офіційну дату запуску — 30 листопада.

Попри роки ажіотажу, покупці й досі не знають ключових деталей про кіберпікап — включно з ціною, яку офіційно ще не підтвердили.

Онлайн-курс "Маркетингова аналітика" від Laba.
Опануйте інструменти для дослідження ринку й аудиторії та проведення тестувань.Дізнайтесь, як оптимізувати поточні рекламні кампанії та будувати форкасти наступних.
Детальніше про курс

Tesla дала задню і більше не погрожує штрафом $50 тис. за перепродаж Cybertruck

Джерело: Business Insider


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: