Новини Кіно 25.07.2024 о 17:22 comment views icon

Трейлер серіалу «Каос» — міфологічна чорна комедія з Джеффом Ґолдблюмом від творця «Кінець ї***ого світу»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Трейлер серіалу «Каос» — міфологічна чорна комедія з Джеффом Ґолдблюмом від творця «Кінець ї***ого світу»

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Серіал «Каос», який вийде на Netflix 29 серпня, описують як похмуро-смішний сучасний сюжет давньогрецької міфології.

Згідно з синопсисом, всемогутній Зевс починає боятися кінця свого правління: він помічає зморшку в себе на лобі, яка може сповіщати про кінець світу. Зевс стає параноїком, а шість смертних людей, які згадуються у давньому пророцтві про апокаліпсис, намагаються з’ясувати, що їх пов’язує з грецькими богами.

«Каос» розробив та написав Чарлі Ковелл, який створив для Netflix хітовий серіал «Кінець ї***ого світу», а режисером виступили Георгі Бенкс-Девіс та Руньяраро Мапфумо.

У ролі Зевса виступає Джефф Ґолдблюм, також серед акторського складу з’являються Девід Тьюліс, Джанет МакТір та Кліфф Кертіс.

Тизер-трейлер

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: