Новини Софт 10.07.2023 о 09:42 comment views icon

Twitter раптово повернув стару версію TweetDeck — раніше інструмент обіцяли зробити «‎ексклюзивом» для платних користувачів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Стара добра версія TweetDeck повернулася, а з нею й безплатний доступ до API.

Минулого тижня Twitter пообіцяв зробити «‎оновлений» TweetDeck (інструмент, який дозволяє керувати кількома акаунтами одразу) ексклюзивним для платних користувачів. У соцмережі  припинили роботу застарілих API, які дозволяли працювати старій версії TweetDeck, та запровадили обмеження на перегляди твітів.

Одна кілька днів тому один з розробників помітив, що його програма раптово перейшла на «старий API версії 1» і знову почала працювати. Нагадаємо, що раніше Twitter вимкнув доступ до API з метою запровадити нові та дорожчі рівні передплати для використання власних данних сторонніми клієнтами.

У своїх акаунтах ані Ілон Маск, ані новий гендиректор Twitter Лінда Яккаріно ніяких оновлень не анонсували, а в останньому твіті облікового запису служби підтримки соцмережі від 4 липня йдеться про запуск оновленого TweetDeck для передплатників Twitter Blue.

Кількома днями раніше юристи Twitter надіслали Марку Цукербергу листа із попередженням про суд та звинувачення у копіюванні програми Threads. Нова соцмережа, яка дійсно має схожі до Twitter функції, розроблялась з січня і була запущена минулого тижня – у вебверсії та мобільних застосунках. Згідно з останнім повідомленням гендиректора Meta, Threads досягла 70 мільйонів користувачів, менш ніж за два дні, а на цей час кількість реєстрацій вже перевалила за 100 млн.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: