Новини Новини 28.04.2022 о 11:08 comment views icon

Увага! Шахраї організували фейковий збір коштів на відновлення літака Ан-225 «Мрія»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Державне підприємство «Антонов» попереджає про фейковий збір коштів на відновлення літака Ан-225 «Мрія» — сайт an225nft.com, який створено компанією AMEDIA.UA, немає ніякого відношення до української компанії та, з великою ймовірністю, є шахрайським.

Прикриваючись благородною місією, невідома компанія збирає гроші, використання яких простежити неможливо. Ба більше, за посиланнями на сайті вказують різні напрямки спрямування коштів: у першому — на будівництво «Мрії», у другому — «на потреби ЗСУ». Окрему занепокоєність викликає англомовна версія сайту — тому при можливості потрібно максимально розповсюдити на західну аудиторії інформацію, що цей фейковий збір.

У ДП «Антонов» наголошують, що зазначене повідомлення було створене та розміщене без погодження з керівництво компанії. Водночас підприємство не надавало повноважень вказаній компанії на збір коштів для відновлення Ан-225.

Увага! Шахраї організували фейковий збір коштів на відновлення літака Ан-225 «Мрія»
Скриншот сторінки з фейковим збором коштів на відновлення літака Ан-225 «Мрія».

Наприкінці березня ДП «Антонов» звернулося з відкритим листом до міжнародної авіаційної спільноти та всіх небайдужих людей цивілізованого світу з метою збору коштів на відбудову легендарного українського літака Ан-225 «Мрія», який знищили російські окупанти у Гостомелі на початку війни. У компанії наголошують, що ті кошти, які вже надійшли на рахунок підприємства, будуть використані винятково для реалізації проєкту з відбудови «Мрії».

Наразі команда «Антонова» працює над розробкою офіційного сайту з реквізитами, де кожен зможе побачити, скільки коштів залучено на відбудову найбільшого в світі транспортного літака. На цьому ж ресурсі буде розміщено також звіт про використання надходжень. Про відкриття цього сайту буде повідомлено офіційно.

Не довіряйте невідомим компаніям! Слідкуйте за офіційними повідомленнями ДК «Укроборонпром» та ДП «АНТОНОВ» щодо розвитку програми відновлення Ан-225. Переможемо та відбудуємо «Мрію» разом!

Гендиректор «Укроборонпром» 25 квітня у Гостомелі розповів, що фахівці вже працюють над відновленням літака із залученням міжнародних партнерів та сучасних технологій, а «Укрпошта» показала нову поштову марку з легендарним Ан-225 та назвала її відповідно — «Українська мрія».

ІЛЮСТРАЦІЯ. BASIS.
Курс для впевненого початку в ілюстраціях: навички, скіли та побудова портфоліо.
Записатися

Нова Українська Мрія: «Укрпошта» анонсувала марку з «Мрією», а сам літак Ан-225 відновлять із залученням сучасних міжнародних технологій

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: