Новини Кіно 05.07.2023 о 17:11 comment views icon

«Вбивці квіткової повні» — новий (дубльований!) трейлер кримінальної драми величного Скорсезе з Леонардо Ді Капріо та Робертом Де Ніро

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Головні ролі в кримінальній драмі оскароносного режисера виконали Леонардо Ді Капріо, Роберт Де Ніро та Лілі Ґладстон.

«Вбивці квіткової повні» – це перша повнометражна робота Скорсезе після фільму «Ірландець» 2019 року, яка заснована на однойменній науково-популярній книзі Девіда Ґренна 2017 року.

У центрі сюжету – любовна історія Ернеста Буркгарта (Ді Капріо) та Моллі Кайл (Ґладстон) та таємничі вбивства в племені Осейджі, які володіють землями, багатими нафтою.

Серед решти акторського складу: Джессі Племонс, Танту Кардинал, Джон Літгоу, Брендан Фрейзер, Кара Джейд Маєрс, Джаней Коллінз, Джилліан Діон, Вільям Белло, Луїс Канселмі, Татанка Мінз, Майкл Еббот мол., Пет Гілі, Скотт Шепард, Джейсон Ісбелл і Стургілл Сімпсон.

Світова прем’єра фільму відбулася на Каннському кінофестивалі в травні, і видання Variety вже відзначило стрічку, як претендента на «‎Оскар».

Apple співпрацює з Paramount, щоб запустити фільм в традиційному прокаті у світових кінотеатрах – перш ніж він стане доступним на Apple TV+ у неоголошену дату.

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація

В українському прокаті стрічка «Вбивці квіткової повні», тривалість якої досягає трьох з половиною годин, вийде 19 жовтня.

Трейлер (українською)


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: