Новини Технології 24.08.2022 о 12:51 comment views icon

YouTube запустив окремий розділ для подкастів (поки лише в США)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-08-22_11-29-51-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-08-22_11-29-51-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/08/photo_2022-08-22_11-29-51-96x96.jpg

Олександр Швець

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Відеохостинг Youtube розширює свою присутність в багатомільярдній індустрії подкастів. Як виявилося, ще в кінці липня компанія створила окремий тематичний розділ для подкастів.

Станом на зараз доступ до сервісу може отримати лише аудиторія зі США, перейшовши за посиланням youtube.com/podcasts. Від усіх інших користувачів розділ прихований. 

На новій сторінці можна знайти як популярні шоу і канали (The H3 Podcast чи подкаст Логана Пола), так і подкасти з малочисельною аудиторією. Аналітики відзначають, що Розділ оформлений досить просто, та це не має великого значення – згідно з даними Cumulus, Youtube, навіть без окремого розділу, вже є більш популярним майданчиком для подкастів, ніж Apple Podcasts та Spotify.YouTube запустив окремий розділ для подкастів (поки лише в США)

Це пов’язано з тим, що захоплення YouTube аудиторії подкастів відбулося скоріше природним шляхом, ніж в результаті планування та реалізації прийнятої стратегії, як це було у Apple чи Spotify.

Та схоже на те, що останнім часом в Youtube почали ставитися до подкастів більш серйозно – минулого року компанія створила відділ подкастів і призначила відповідальну людину за його розвиток.

А в березні цього року сайт під назвою Podnews “злив” 84-сторінкову презентацію, яка описує дорожню карту YouTube Podcast.  В документі йдеться про плани YouTube показувати аудіорекламу, а також говориться про те, що YouTube планує розгорнути метрики для творців та інтегрувати у YouTube дані платформ-аналітиків подкастів, таких як Nielsen, Chartable і Podtrac.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Додавання цільової сторінки є досить важливим кроком в планах компанії розвивати цей напрямок.

Раніше повідомлялося, що YouTube планує створити єдиний магазин підписок на популярні стрімінгові сервіси.

Джерело: The Verge, TechCrunch

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: