Новости Новости 11.02.2022 в 17:41 comment views icon

«‎ПриватБанк»: понад два мільйони користувачів «Приват24» користуються послугою грошових переказів за номером телефону

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

У травні 2021 року «‎ПриватБанк» запустив грошові перекази за номером телефону у мобільному банку «Приват24». І ось зараз трохи більше ніж через пів року банк повідомив, що цю послугу собі приєднали 2,1 мільйона користувачів.

Переважна більшість — 95% клієнтів — користуються сервісом для переказів за номером телефону на картки «‎ПриватБанку». Ще близько 5% від загальної кількості таких грошових переказів припадає на картки інших українських банків. До речі, можливість робити перекази за номером телефону на картки будь-яких банків з’явилась у червні після повноцінного запуску послуги, яка надається у партнерстві з Visa (якщо банк отримувача також підключений до платформи).

Щоб почати користуватися послугою «Переказ коштів за номером телефону», в мобільному застосунку «Приват24» потрібно натиснути на своє фото профілю, далі перейти у меню «Платіжні налаштування», вибрати картку за замовчуванням та натиснути «Перекази за телефоном». Для здійснення грошового переказу за номером телефону у «Приват24» потрібно треба перейти до сервісів, натиснути «Переказ на картку» і у спливаючому вікні вибрати одержувача з телефонної книги. Гроші надійдуть одержувачеві онлайн.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: