Новости Новости 12.10.2021 в 14:53 comment views icon

Glovo запускає в Україні мережу мікрофулфілмент центрів «Glovo Express» — їх вже 14 у п’яти містах-мільйонниках, а до кінця року буде 21

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Сервіс Glovo запускає в Україні мережу мікрофулфілмент центрів «Glovo Express». Як розповів під час сьогоднішньої презентації генеральний менеджер Glovo в Східній Європі і Центральній Азії Дмитро Расновський, таких центрів уже 14 у 5 українських містах-мільйонниках — Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові.

Інвестиції в проєкт склали $7 млн. До кінця року кількість mfc зросте до 21 локації в містах присутності. Після цього, можливо, каже Расновський, можуть бути відкриті локації в інших обласних центрах.

Зараз в магазині 1000 асортиментних позицій. Швидкість доставки наразі 25 хвилин, але найближча мета скоротити час доставки до 15 хвилин.

За словами Расновського, тренд розвитку q-commerce в світі набуває активного розвитку і саме тому Glovo замість доставки товарів від партнерів вирішив розвивати власний сегмент mfc.

«Ми будуємо власну мережу мікрофулфілмент центрів, щоб зайти в сегмент fast delivery», — розповів Расновський.

За його словами, Glovo вже практикує таку модель розвитку в Іспанії. Найближчим часом подібний формат буде впроваджений в 16 країнах світу.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Зазначимо, що перший dark store Glovo в Україні розпочав роботу ще влітку.

Джерело: DEV.UA


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: