Новости Новости 28.01.2022 в 12:18 comment views icon

На Netflix вийшла сімейна комедія «Рідна команда» та аніме «Покемон: Серіал. Вирішальна мандрівка»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

28 січня в онлайн-кінотеатрі Netflix вийшли одночасно два вартих уваги релізи — сімейна комедія на основі реальних подій «Рідна команда» та аніме «Покемон: Серіал. Вирішальна мандрівка». Обидна доступні з повноцінним українським дубляжем та субтитрами.

«Рідна команда»

За сюжетом, відсторонений тренер НФЛ Шон Пейтон прагне зблизитися із сином, ставши тренером команди недолугих хлопців. Цю сімейну комедію знято на основі реальних подій. Головні ролі виконали Кевін Джеймс («Роги і копита» та «Метод Хітча»), Тейлор Лотнер (Джейкоб Блек у «Сутінках») та Роб Шнайдер («Чоловік за викликом» та «Сам удома 2»).

«Покемон: Серіал. Вирішальна мандрівка»

На Netflix вийшла сімейна комедія «Рідна команда» та аніме «Покемон: Серіал. Вирішальна мандрівка»

24-й сезон аніме Pokémon. У попередньому сезоні Pokémon Journeys, головний герой Еш досліджував регіон Галар з ігор Pokémon Sword and Shield, де до нього приєдналися нові друзі — Ґо та Хлоя. Новий сезон продовжує історію пригод Еша і Ґо по всьому світу покемонів, що подорожують з Канто в Галар у пошуках нових відкриттів. Поки Еш запекло змагається в матчах Кубку коронації, Ґо продовжує спроби спіймати всіх покемонів.

Перша частина серіалу складається із 12 епізодів тривалістю 22 хвилини кожен.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: