Новости Новости 07.09.2016 в 11:23 comment

Українська команда розробників Turbo Rocket Games стала переможцем конкурсу Google AdMob Student Challenge 2016

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Оголошені переможці Google AdMob Student App Challenge 2016, конкурсу для студентів із створення додатків. Більше 100 студентських команд з усього світу поставили перед собою завдання створити додатки і монетизувати їх за допомогою AdMob.

Отже, після розгляду робіт 4 регіональних фіналістів судді вибрали глобального переможця, який отримає головний приз — поїздку до Сан-Франциско з відвідуванням Googleplex. Переможець конкурсу — українська команда Turbo Rocket Games з додатком Dragon Sim Online

“Після вивчення бізнес-звітів я був вражений кількістю ідей, які кожна команда вклала в свої додатки. Я впевнений, що ці фіналісти матимуть великий вплив на мобільну екосистему”. — зазначив Кріс Ахавнр, суддя конкурсу і президент з видавничих справ, Glu Mobile.

Студія орієнтується на розробку і випуск мобільних ігор категорії симулятори. В команді 4 людини: Володимир Дученчук, менеджер команди Turbo Rocket Games, ігровий дизайнер Ярослава Гірілішена, програміст Ілля Бакуров, бекенд розробник Сергій Доценко. Всі учасники команди були або є студентами Києво-Могилянської Академії, факультет інформатики.

TRG_teamall_transperent

Dragon Sim Online — це захоплива гра з приголомшливою графікою. Додаток забезпечує епічну пригоду з красивою анімацією польоту та баталій, і дозволяє залучати та приєднатися до інших онлайн-гравців, щоб перейти на новий рівень в цьому фантастичному світі. Додаток вже завантажили понад 500 тисяч разів у всьому світі, а середня оцінка складає 4,5 балів.

Job Interview Crash Course.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Джерело: Oфіційний Блоґ Google Україна

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: