Дописи 12.03.2024 о 01:08 comment views icon

Lady ЕКСПЕРТ – Ваш простір жіночого здоров’я: для дівчаток, дівчат та жінок

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-1_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-1_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-1_uwp_avatar_thumb.png

Лікарня ЕКСПЕРТ

Оператор здоров’я №1 у Західній Україні. Лікарня - найближча

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Лікарня Експерт створює унікальний проект для жінок Lady ЕКСПЕРТ – Ваш простір жіночого здоров’я: для дівчаток, дівчат та жінок

Концепція від Лікарні ЕКСПЕРТ — створити простір, де кожна жінка зможе отримати відповіді на всі свої запитання та ефективні вирішення в питаннях здоров’я на кожному етапі життя. Lady ЕКСПЕРТ завжди поруч 24/7 в будь яких питаннях: перша менструація, планування вагітності, лікування гормональних змін чи оперативне втручання.

Цей ініціативний крок у сфері жіночого здоров’я, що призначений покращити досвід пацієнток, забезпечуючи їм безпеку, комфорт і емоційну підтримку.

Простір Lady ЕКСПЕРТ поєднує унікальні речі:Lady ЕКСПЕРТ - Ваш простір жіночого здоров’я: для дівчаток, дівчат та жінок

На території LADY ЕКСПЕРТ  Вам не потрібно думати « а що робити далі?»

Лікарі супроводжують Вас на всіх етапах лікування. Підхід лікарів відрізняється від того, який жінка часто зустрічає в жіночих консультаціях. Міцна взаємодія колективу: гінекологи, мамологи, ендокринологи та інші фахівці + сучасна діагностика з усіх напрямів готові знайти індивідуальне розв’язання ваших проблем. Крім того, в арсеналі лікарні сучасний хірургічний блок та комфортне лікування в стаціонарі.

У LADY ЕКСПЕРТ проводять лікування жінок з різними захворюваннями та на їх різних стадіях

Тому не потрібно чекати, поки у вас щось заболить,  щоб звернутися до лікаря. Профілактика та рання  діагностика – прості, але дієві інструменти збереження здоров’я.

LADY ЕКСПЕРТ пропонує базові пакети регулярних обстежень , щоб попередити рак, виявити порушення у роботі щитовидної залози, серця та інших органів та систем організму. Регулярні чекапи можуть допомогти зберегти здоров’я на ранніх стадіях, коли лікування ще не настільки складне і дороговартісне.

Lady ЕКСПЕРТ - Ваш простір жіночого здоров’я: для дівчаток, дівчат та жінок

 

Особливе місце серед усіх напрямків займає дитяча гінекологія. Головна ціль –  збереження та підтримка здоров’я дівчаток від народження до повноліття, а також запобігання розвитку різних хвороб, які можуть вплинути на репродуктивну функцію жінки в майбутньому.

В центрі уваги LADY ЕКСПЕРТ не тільки здоров’я жінки, а й здоров’я її майбутніх дітей та усієї сім’ї.

Легка та безпечна вагітність-один з пріоритетних напрямів.

Страшно ставати батьками? Від інформації в Google, з книжок  голова обертом, а поради дідусів та бабусь лякають ще більше?

Школа батьківства LADY ЕКСПЕРТ – навчайтеся, вдосконалюйтесь, ростіть разом з нами.

Одне з головних завдань ЛІКАРНІ ЕКСПЕРТ – забезпечити безпеку та здоров’я майбутньої матері та її дитини на різних етапах вагітності:

  • моніторинг здоров’я вагітної,
  • виявлення та лікування можливих ускладнень вагітності та пологів,
  • підготовку до народження дитини.

Кожна вагітність унікальна, тому необхідно забезпечити індивідуальне ведення вагітності, що включає в себе медичний нагляд, відслідковування розвитку плоду, лікування можливих ускладнень та підготовку до пологів.

КОМПЛЕКСНІ ПАКЕТИ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ ВАГІТНОСТІ: І,ІІ, ІІІ триместр та загальний пакет ведення вагітності, включаючи всі періоди.

Ви будете відчувати себе спокійно і впевнено, та оточені турботою й увагою, відчувати підтримку як з боку близьких, так і з боку медичного персоналу.

Lady ЕКСПЕРТ: все про жіноче здоровя та навіть більше.

Простір Lady ЕКСПЕРТ працює для вас за адресами:

м. Львів, вул. Кульпарківська, 64А.
м. Львів, вул. Шолом-Алейхема, 11

м. Львів, вул. Червоної Калини56

м. Ужгород, вул. Капушанська 23А

Записатись на прийом можна за телефоном:
+38 097 22 33 911
+38 073 22 33 911

Дізнатися більше про лікарню Lady ЕКСПЕРТ можна на сайті.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: