Дописи 17.03.2024 о 00:34 comment views icon

Чому рожева мишка? Та, хто її знає!

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/vova12zx_avatar2-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/vova12zx_avatar2-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/vova12zx_avatar2-150x150.png

vova12zx

автор

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

рожева мишка

Насправді, мова йде про такий курсор, бо якщо він чорний – його можна загубити серед тексту чи в темних тонах, якщо ж білий – теж саме – тільки на сторінці у світлих тонах… Гадаю, при постійному фокусуванні уваги – там, де треба – неможливо щось загубити – навіть з будь-яким курсором, але постійно напружувати очі – воно нам треба ? )

налаштування ПК

І тут, немов, яскравий промінь – серед похмурої погоди – з’явилась цікава функція, про яку, напевно, в глибині душі – всі мріяли… Добре! Поржали та й годі, бо жартувати іноді треба, але доля правди тут – таки існує, яку відкриє той, хто шукає! Бо це щось – неймовірне, яке вже стало звичайним – на яке ми дивимось днями та годинами і, не замислюємося – поки не підкаже внутрішній голос…

налаштування Windows

Чудові люди, які знаходяться в Ubuntu чи macOS або іншій – можуть пошукати щось подібне – самостійно – як додатковий квест – у власних системах, але я буду розповідати про стандартну можливість Windows 10/11, бо сам її використовую, тому, на мій погляд – має сенс звернути на це увагу.

налаштування Windows

Мабуть, на цей час, не кожен має зір – як від народження або як у орла – тому відкриваємо “Налаштування Windows” -> “Пристрої” -> “Миша” -> “Регулювати розмір курсора та вказівника миші”, де, наприклад, рухаємо повідець до розміру “2”, ставимо галочку на колір “Особливий” та обираємо “Рожевий” і, ваше потаємне бажання, яке вас бентежило все життя – здійсниться! )

Курс UI/UX дизайну від Mate academy.
На курсі ви навчитесь створювати інтуїтивно зрозумілі та привабливі інтерфейси вебсайтів і застосунків. Ви також освоїте ключові принципи дизайну та дізнаєтесь як виділятися на ринку. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо. Сертифікат теж буде!
Дізнатися більше про курс

налаштування миші на Windows

Звісно, ви можете обрати – і розмір “3” та “Салатовий”, але після тривалого або тимчасового використання в різних програмах – на будь-яких кольорах фону – ви таки згадаєте те, про що я тут розповідаю…)

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Logitech G – найкраще ігрове обладнання для вашого ідеального ігрового місця: миші, клавіатури, гарнітури, ігрові керма та контролери, щоб вивести ваші перемоги на новий рівень.

Головний приз в конкурсіІгрове кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS5 / Playstation / PC, а також 8 додаткових призів у вигляді клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Linear.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: