Дописи 09.04.2024 о 15:40 comment views icon

Ці чохли для iPhone 15 Pro нагадують культовий iMac G3

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/kjuj-4-96x96.png

iCases.ua

iCases.ua – інноваційні гаджети та аксесуари для сучасного т

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Ці чохли для iPhone 15 Pro нагадують культовий iMac G3

Якщо ви шукаєте новий чохол, щоб зберегти ваш iPhone 15 Pro у бездоганному стані, то Spigen може бути ідеальним варіантом такої покупки. Особливо якщо ви шанувальник ностальгії.

Новий чохол Spigen C1 створений так, щоб імітувати позачасовий та культовий вигляд популярного колись iMac G3, барвистого комп’ютера, який змінив долю Apple. Чохол доступний у кількох кольорах, виглядає приголомшливо, і навіть запобігає механічним пошкодженням вашого iPhone, якщо він у вас впаде. З трьома різними кольорами на вибір чохол Spigen C1 має всі особливості, які ви від нього очікуєте.

Ці чохли для iPhone 15 Pro нагадують культовий iMac G3
Джерело: spigen.com

Новий чохол Spigen C1 доступний у кольорах Bondi Blue, Graphite та Ruby. Spigen каже, що його «преміальна двокомпонентна конструкція з ПК і ТПУ покрита ударостійкою піною для надзвичайної міцності». І все це забезпечує «захист від падінь військового рівня за допомогою технології екстремального захисту». Все це звучить вражаюче, але насправді ми тут лише заради цих бездоганних кольорів.

Купуйте чохли Spigen на iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – Spigen5

Як і всі найкращі чохли для iPhone 15 Pro, цей включає підтримку MagSafe, і доступний для iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Що стосується цін, то чохол Spigen C1 продається за $29.99. Якщо ви той, хто любить використовувати чохол для захисту, але не хоче чогось нудного, то це відмінний варіант. 

Джерело: imore.com

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: