Новини Новини 27.01.2023 о 20:55 comment views icon

HBO продовжив серіал The Last of Us на другий сезон після успішного виходу двох серій

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Американський оператор кабельного телебачення HBO замовив другий сезон серіалу The Last of Us після того, як в ефір HBO та HBO Max вийшли лише два епізоди шоу.

Рішення про продовження серіалу не викликає подиву, оскільки воно має успіх як у критиків, так і у глядачів. На додаток до 97% позитивних відгуків серед критиків на Rotten Tomatoes, другий епізод минулої неділі переглянули 5,7 млн ​​глядачів на каналах HBO та HBO Max у США – на 22% більше, ніж перший. Це найбільший приріст аудиторії другого тижня для будь-якого драматичного серіалу HBO. Крім того, тепер HBO повідомляє, що перший епізод переглянули 22 мільйони людей усередині країни з моменту його дебюту 15 січня.

Згідно з офіційним таймлайном, дія серіалу відбувається через 20 років після знищення сучасної цивілізації. Джоел (Педро Паскаль), який вижив та був загартований, був найнятий, щоб вивести Еллі (Белла Ремсі), 14-річну дівчинку, із гнітючої карантинної зони. Те, що починається як невелика робота, незабаром стає жорстокою та несамовитою подорожжю, оскільки вони обидва мають перетнути США і вижити».

Також у першому сезоні також знімаються Габріель Луна у ролі Томмі, Анна Торв у ролі Тесс, Ніко Паркер у ролі Сари, Мюррей Бартлетт у ролі Френка, Нік Офферман у ролі Білла, Мелані Лінські у ролі Кетлін, Сторм Рейд у ролі Райлі, Мерл Дендрідж у ролі Марлен. , Джеффрі Пірс у ролі Перрі, Ламар Джонсон у ролі Генрі, Кейвонн Вудард у ролі Сема, Грем Грін у ролі Марлона та Елейн Майлз у ролі Флоренс. Ешлі Джонсон та Трой Бейкер також відіграють головні ролі.

«Крейг і Ніл разом з EP Керолін Штраус та рештою нашого феноменального акторського складу та знімальної групи визначили жанр своїм майстерним дебютним сезоном The Last of Us, — сказала Франческа Орсі, виконавча віцепрезидентка HBO Programming, а також голова драматичних серіалів та фільмів HBO. «Після того, як я провела цей незабутній перший сезон, я не можу дочекатися, щоб побачити, як ця команда знову затьмарить усіх у другому сезоні».

Потенційний триквел The Last of Us Part та ймовірне продовження серіалу HBO — з інтерв’ю Ніла Дракманна BuzzFeed

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Джерело: Variety

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: