Новини Кіно 29.02.2024 о 08:59 comment views icon

Apple замовила серіал за кіберпанковим романом «Нейромант» Вільяма Ґібсона

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Шоураннером серіалу, виступить Ґрем Роланд («Темні вітри») у компанії з Дж. Д. Діллардом («Сутінкова зона»).

Роман «Нейромант», який є канонічним зразком жанру кіберапанк, вийшов ще у 1984 році, започаткувавши трилогію «Кіберпростір».

Серіал, який у спільному виробниці створюватимуть Skydance Television і Anonymous Content, складатиметься з 10 епізодів та, згідно з Apple, розповідатиме про високопоставленого суперхакера Кейса, що потрапив у «мережу цифрового шпигунства та злочинів із високими ставками» разом зі своєю партнеркою, найманкою Моллі.

«Нейромант» — не перша співпраця Apple зі Skydance TV і продовжує ряд таких проєктів, як «Фундація», «Приз за великими дверима» та комедійний серіал без назви з Меттью Макконагеєм та Вуді Гаррельсоном від Девіда Веста Ріда. Так само компанія раніше співпрацювала й з Anonymous Content — над серіалом «Савант», «Бандити в часі» та ін.

«Нейромант» вже мав кілька спроб екранізації: зокрема для фільмів (і однієї відеогри) — режисер «Дедпула» Тім Міллер, наприклад, намагався запустити проєкт для Fox у 2017 році. Зрештою надійшло замовлення від Apple — незабаром після того, як у 2022 році Amazon адаптувала іншу книгу Ґібсона «Периферійні пристрої» як телесеріал (плани на другий сезон зрештою скасували).

Apple знімає науково-фантастичний серіал «Murderbot‎» з Александром Скашґордом — адаптацію «‎Щоденників вбивцебота» Марти Веллс

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: