Новини Кіно 13.12.2023 о 10:23 comment views icon

Багато Шай-Хулудів у новому (дуже видовищному!) трейлері «Дюна: Частина друга‎»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Багато Шай-Хулудів у новому (дуже видовищному!) трейлері «Дюна: Частина друга‎»

Warner Bros. опублікувала третій трейлер фільму «Дюна: Частина друга», який продовжує адаптацію культового науково-фантастичного роману Френка Герберта від режисера Дені Вільньова.

Згідно з синопсисом, у другій частині Пол Атрід об’єднується з Чані та фременами (плем’я пустельного народу у всесвіті Дюни), щоб помститися змовникам, які знищили його сім’ю.

До своїх ролей повернулися Тімоті Шаламе, Зендея, Ребека Ферґюсон, Джош Бролін, Стеллан Скашґорд, Дейв Батіста та Хав’єр Бардем. Також з’являться нові персонажі у виконанні Остіна Батлера (лиходій Фейд-Раут Харконнен), Флоренс П’ю (принцеса Ірулан) та Крістофера Вокена (Шаддам IV).

У той час як попередні трейлери були більш візуальними, новий погляд на другу «Дюну» значною мірою підкреслює елементи дії фільму, включно з повною послідовністю битв між Фрименами та Харконненами. Попри те, що майже всі нові персонажі вже були розкриті, у новому відео вони займають трохи помітніше місце. Романтичні стосунки між Полом (Шаламе) та Чані (Зендея) також отримали більше уваги Атрід у трейлері ділиться з нею деталями своїх кошмарів.

Друга частина «Дюни» буде дещо довшою за першу і триватиме 2 години 45 хвилин.

В український прокат «Дюна: Частина друга» вийде 29 лютого 2024 року.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Трейлер (українською)

Трейлер (оригінал)

Постер

«Дюна»

Перша «Дюна» стала касовим хітом із $402 млн, отримала 10 номінацій на премію «Оскар» та шість перемог. Раніше Вільньов заявив, що продовження «буде кращим за оригінал», а сценарій «Дюна 3» майже готовий.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: