Новини Ігри 15.06.2023 о 17:23 comment views icon

Боєць 3-ї ОШБр порадив усім вчитися стріляти у Сталкер та жартома попросив у Григоровича S.T.A.L.K.E.R. 2 — GSC Game World відгукнулися

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Власне, це вся «новина», і хоча відео вийшло на офіційному YouTube-каналі 3-ї окремої штурмової бригади ще тиждень тому — воно безперечно варте уваги, не тільки й не стіль­ки через S.T.A.L.K.E.R, а щоб привернути більшу увагу до українських військових і того, що вони роблять кожного дня.

Збір на пікап для підрозділу 3-ї ОШБр, що виконує задачі на Бахмутському напрямку

На відео бійці 3-ї роти 2-го штурмового батальйону бригади, що захищають позиції на Бахмутському напрямку, демонструють щільну роботу по ворогу з М16, М320 та РПГ, а також розповідають цікаві історії з передової, а ще — багато жартують (куди ж без цього). Момент, де боєць 3-ї ОШБр наполегливо радить безвилазно грати у S.T.A.L.K.E.R всім, хто хоче навчитися “нормально стріляти” з підствольного гранатомета, — а далі йде та демонструє власні уміння на M320 зі складеним прицілом — починається на 10:50. Наприкінці він жартома додає «ГригоровичБоєць 3-ї ОШБр порадив усім вчитися стріляти у Сталкер та жартома попросив у Григоровича S.T.A.L.K.E.R. 2 — GSC Game World відгукнулисяБоєць 3-ї ОШБр порадив усім вчитися стріляти у Сталкер та жартома попросив у Григоровича S.T.A.L.K.E.R. 2 — GSC Game World відгукнулисяСергій Григорович, засновник та керівник студії GSC Game World, мені S.T.A.L.K.E.R. 2 безкоштовно».

Відео (там багато ненормативної лексики, тож зважайте)

Реакція GSC Game World не забарилася — у коментарі до відео прийшов Григорович представник української студії, подякував хлопцям за службу та повідомив, що «ключ відправили на пошту».

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

 

Боєць 3-ї ОШБр порадив усім вчитися стріляти у Сталкер та жартома попросив у Григоровича S.T.A.L.K.E.R. 2 — GSC Game World відгукнулися

 

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2, як і раніше, заплановано на цей рік — гра вийде на ПК, Xbox Series X|S та відразу з’явиться в Game Pass. У продовженні знаменитого шутера повернеться енергетик NON STOP,  а в українських супермаркетах можна вполювати колекційну лімітовану версію NON STOP S.T.A.L.K.E.R. зі смаком кавуна.

GSC Game World представила лімітовану серію енергетиків NON STOP з нагоди виходу гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

  • Перша гра знаменитої серії шутерів від GSC Game World вийшла у 2007 році, а наступні два роки розробники випустили два доповнення до гри. Про розробку другої частини S.T.A.L.K.E.R. повідомлялося ще 2010-го, але роботи над проєктом кілька разів призупинялися.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: