Новини Кіно 13.11.2023 о 10:49 comment views icon

«Бунтівний місяць» / Rebel Moon‎ — повноцінний трейлер першої частини космоопери Зака Снайдера для Netflix

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Довгоочікувана науково-фантастична епопея від режисера «300 спартанців» та «Людини зі сталі» буде випущена у двох частинах — перша під назвою «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню‎» стартує вже у грудні.

Після аварійної посадки на місяці десь на краю всесвіту Кора (Софія Бутелла), незнайомка з таємничим минулим, починає нове життя в мирному фермерському поселенні. Проте незабаром вона стає його єдиною надією, коли тиранічний регент Балізаріус (Фра Фі) дізнається, що місцеві випадково продали врожай Кривавим Сокирам — ватажкам затятого повстанського угрупування. З місією знайти бійців, готових ризикнути життям заради жителів Вельдта, Кора подорожує різними планетами.

«Rebel Moon‎» була задумана Снайдером ще понад десятиліття тому — початково, як частина «Зоряних війн», яку режисер представив Lucasfilm у період між завершенням трилогії-приквелу у 2005 році та продажем Lucasfilm Disney у 2012 році. Згодом історія була перероблена продюсером Еріком Ньюманом і самим Снайдером, спочатку як оригінальний телесеріал, а потім як повнометражний фільм.

Здається, що «Rebel Moon‎» стане одним із наймасштабніших фільмів Netflix, якщо не найбільшим. Маючи загальний бюджет між двома частинами в $166 мільйонів, Снайдер запросив акторський склад високого рівня, щоб реалізувати його бачення: у фільмі також знялися Чарлі Ханам («Тихоокеанський рубіж»), Кері Елвіс («Принцеса-наречена»), Ед Скрейн та Міхіль Гаусман з «‎Гри престолів», Джімон Хонсу («Шазам!») та інші. Навіть Ентоні Гопкінс з’являється як голос механічного лицаря, який бореться поруч з Корою.

«Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню‎» стартує на Netflix 22 грудня, тоді як друга частина фільму вийде 19 квітня 2024-го року.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Раніше Зак Снайдер розповів Total Film, що «Rebel Moon‎» розгортається в тому ж всесвіті, що й інший його фільм для Netflix, «Армія мерців», хоча дія одного відбувається у відкритому космосі, а іншого — в апокаліптичному Лас-Вегасі. Також режисер підтвердив, що точаться дискусії щодо запуску телесеріалу та інших проєктів за «Rebel Moon‎».


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: