Новини Кіно 06.03.2024 о 17:21 comment views icon

Дакота Джонсон, ймовірно, відмовиться від фільмів про супергероїв після провалу «Мадам Павутини»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Дакота Джонсон, ймовірно, відмовиться від фільмів про супергероїв після провалу «Мадам Павутини»

Акторка зіграла у фільмі парамедика Касандру Вебб, яка отримує дар ясновидіння після травматичного інциденту і намагається захистити трьох супергеройок-підлітків від таємничого ворога.

Однак «Мадам Павутина» отримала доволі прохолодний прийом в кінотеатрах — і у другий вікенд навіть не  досягнула рівня дебютних зборів «Морбіусу», який колись мав статус фільму про супергероїв Marvel із найнижчими касовими зборами.

Нещодавно в Saturday Night Live Сідні Свіні, яка зіграла одну з жінок-павуків, пожартувала, що, ймовірно, глядачі й «не побачили» її, а нині й Дакота Джонсон відзначилась саркастичним коментарем.

«На жаль, я не здивована, що все так пішло», — сказала вона в інтерв’ю Bustle, коментуючи сприйняття фільму. «Фільми знімаються режисером і командою митців. Не можна створювати мистецтво на основі цифр і алгоритмів. Я відчувала, що аудиторія надзвичайно розумна, вони завжди можуть розпізнати фігню».

Джонсон додала, що, ймовірно, надалі уникатиме знімань у фільмах про супергероїв.

«Я ніколи раніше не робила нічого подібного. Можливо, більше ніколи й не зроблю».

На цю мить «Мадам Павутина», виробництво якої обійшлось Sony у $80 млн,  заробила $91,2 млн в усьому світі. Рейтинг фільму на Rotten Tomatoes продублював настрої глядачів — із 12% від критиків та 57% від аудиторії. Collider, до прикладу, у своїй рецензії назвав фільм «надзвичайно виснажливим», критикуючи «сіру візуальну картину та прості діалоги».

Рецензія на фільм «Мадам Павутина» / Madame Web

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: