Новини Софт 23.02.2023 о 16:16 comment views icon

Гравці провели у світі Hogwarts Legacy понад 267 млн годин. WB Games каже про «світле майбутнє» та довгострокову франшизу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Warner Bros. поділилась статистичними даними гравців у Hogwarts Legacy за перші два тижні з моменту релізу.

Станом на 21 лютого у Hogwarts Legacy «награно» понад 267 млн годин, вирощено 393 млн магічних рослин, понад 242 млн разів зварено зілля та знищено 1,25 млрд темних чарівників.

«Ми дуже задоволені початковим запуском і бачимо світле майбутнє для інших запусків. Наша мета — продовжувати використовувати нашу дивовижну бібліотеку франшиз Warner Bros. Discovery»

Девід Гаддад, президент Warner Bros. Games

Це лише початкові результати для Hogwarts Legacy, яка незабаром запуститься на платформах PlayStation 4 та Xbox One (4 квітня), а також Nintendo Switch (25 липня). Цікаво, чи цей успіх переконає ігровий підрозділ Warner Bros взятися за Hogwarts Legacy DLC — оскільки ігровий директор Avalanche Software Алан Т’ю нещодавно в інтерв’ю сказав, що таких планів наразі немає. 

Дані щодо продажів гри ще не опубліковані, але судячи з постійних обговорень та графіків продажів у Японії, Великій Британії та Європі, стає зрозуміло, що шанувальники дійсно зацікавлені. Вихід гри 10 лютого спричинив найвищий трафік у спільноті Гаррі Поттера на Fandom за останні 7 років. Другий найактивніший період був зафіксований під час виходу другої частини «Фантастичних звірів» у 2018 році. Кількість переглядів сторінок, пов’язаних з Hogwarts Legacy, перевищила цей показник на 39% лише за 5 днів.

З оглядом Hogwarts Legacy від нашої редакції можна ознайомитись тут. Також раніше повідомлялось, що розпочались роботи над фанатською українською локалізацією гри за допомогою платформи Crowdin. Нині перекладено 99% всіх текстів (понад пів мільйона слів), які чекають на затвердження. 

Курс Fullstack Web Development від Mate academy.
Стань універсальним розробником, який може створювати веб-рішення з нуля.
Дізнатись про курс

Наступна велика гра, яку випустить Warner Bros — Suicide Squad: Kill the Justice League від розробника Rocksteady Studios. Реліз багатокористувацької пригодницької гри з відкритим світом для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series S|X запланований на 23 травня 2023 року.

Джерело: wccftech

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: