Новини Пристрої 29.02.2024 о 11:01 comment views icon

Honda створила електрокрісло для прогулянок в AR-гарнітурі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Honda створила електрокрісло для прогулянок в AR-гарнітурі

Випробувати транспортний засіб Honda можна на майбутній конференції SXSW у Техасі.

Крісло, яке отримало назву UNI-ONE, розроблено спеціально для розваг у змішаній реальності — технології, яка поєднує реальний та віртуальний світи для створення нових середовищ і візуалізації.

Honda створила електрокрісло для прогулянок в AR-гарнітурі

Керувати UNI-ONE можна без рук — достатньо нахилити тулуб у певному напрямку, аби рухатись вперед, назад чи по діагоналі. Крісло має сидіння, яке можна налаштувати відповідно до потреб, та може витримати пасажира вагою до 110 кг.

Транспортний засіб працює від акумулятора та має максимальну швидкість 6 км/год.

Ідея Honda полягає в тому, щоб поєднати крісло з пристроєм змішаної реальності, аби пасажири могли комфортно грати чи випробовувати інші розваги — зокрема й на відкритому повітрі (наприклад, участь у гоночних іграх в тематичних парках).

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Джерело: Engadget


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: