Новини Новини 08.12.2022 о 13:34 comment views icon

IMDb назвав 10 головних кінозірок 2022 року — Анна де Армас на першому місці

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

У щорічний рейтинг найпопулярніших акторів та акторок 2022 року порталу IMDb потрапили одразу три зірки з серіалу “Дивні дива” та дві — з приквелу “Гри престолів” — телевізійного шоу “Дім Дракона“.

Анна де Армас

Перше місце у рейтингу вже другий рік поспіль посідає Анна де Армас. Акторка з Куби забезпечила собі лідерство завдяки ролям у двох популярних хітах Netflix — “Білявка” та “Сіра людина“, а також фільму  Hulu “Глибокі води”. Майбутня роль Армас — п’ятий фільм і сьома частина франшизи про Джона Віка “Балерина”. 

Анна де Армас

Емма Д’арсі

Емма Д’Арсі відзначилась як доросла версія королеви Реніри Таргарієн у серіалі-приквелі “Гри престолів” “Дім дракона”. Британська акторка утримувала місце у десятці IMDb STARmeter протягом трьох місяців.

Емма Д'арсі

Міллі Алкок

Міллі Алкок, народжена в Австралії, здобула міжнародну популярність і очолила рейтинг IMDb STARmeter як непокірна спадкоємиця Залізного трону Рейніра Таргарієн (юна її версія), яка безстрашно літає на драконах.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Міллі Алкок

Джозеф Квінн

За один рік Джозеф Квінн став героєм четвертого сезону серіалу «Дивні дива», зробив Dungeons & Dragons модними та допоміг продати мільйони футболок Hellfire Club. Він також грав з Metallica в реальному житті та вперше потрапив у список найкращих зірок IMDb.

Джозеф Квінн

Джулія Гарнер

Це був знаменний рік для Джулії Гарнер, яка отримала за останній сезон «Озарка» Еммі за найкращу жіночу роль другого плану та головну роль у серіалі Netflix «Вигадана Анна». Гарнер повернеться на великий екран у ролі попікони Мадонни в майбутньому байопіку.

Джулія Гарнер

Міллі Боббі Браун

Четвертий сезон «Дивних див» забезпечив Міллі Боббі Браун місце в списку найкращих зірок, а “Енола Холмс 2” допомогла їй залишитися там. Тепер акторка/продюсерка готується до майбутніх звершень, оскільки «Дивні дива» наближаються до п’ятого й останнього сезону (за чутками, вийде у 2024 році).

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Міллі Боббі Браун

Остін Батлер

Хлопець з Каліфорнії Остін Батлер зі своїми “танцюючими стегнами” став кумиром багатьох, після того, як фільм “Елвіс” став справжнім касовим хітом. Наступні випробування для зірки — перегони за найкращу чоловічу роль на премії “Оскар” і фільм “Дюна: Частина друга“.

Остін Батлер

Лілі Джеймс

Лілі Джеймс вже посідала 10 місце у списку найкращих зірок IMDb у 2021 році. Цього року вона повернулася завдяки ролі Памели Андерсон у мінісеріалі “Пем і Томмі”, яка також принесла їй номінацію на премію “Еммі”.

Лілі Джеймс

Зої Кравіц

Зої Кравіц не новачок серед зірок, до яких прикута найбільша увага. Цього року вона зіграла роль у трилері про карантин «Кімі», і роль Селіни Кайл (вона ж «Жінка-кішка») у фільмі «Бетмен» з Робертом Паттінсоном. На черзі її режисерський дебют у 2023 році з фільмом “Pussy Island”.

Зої Кравіц

Джеймі Кемпбелл Бовер

Ні в кого у 2022 році не було більш жахливої трансформації на екрані, ніж у Джеймі Кемпбелла Бауера, він же Векна з 4 сезону «Дивних див». Актор, який цього року змусив усіх шукати своє ім’я на IMDb, повернеться у 2024 році в останньому сезоні серіалу.

Джеймі Кемпбелл Бовер

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: