Новини Пристрої 18.07.2023 о 11:52 comment views icon

iPhone 15 — Dynamic Island для всіх та ще три, ймовірні, ключові нововведення нових смартфонів Apple

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/2023-07-19-12.08.01-2-96x96.jpg

Юрій Орос

Автор новин

До офіційного анонсу лінійки iPhone 15 менш як 2 місяці, тож велика частка чуток і витоків отримує, якщо не офіційне, то формальне підтвердження. Ось 4 найважливіші оновлення, які майже напевно отримає нове покоління смартфонів Apple.

Dynamic Island для всіх моделей

«Чуба», який був візитівкою iPhone від моделі X більше не буде. За словами аналітика ринку дисплеїв Росса Янга — Dynamic Island розповсюдиться на всі нові смартфони компанії, передає BGR. Це не означає, що всі вони підтримуватимуть функції Always-On display та ProMotion, які залишаться ексклюзивними для флагманських iPhone 15 Pro.

Dynamic Island — це область у верхній частині екрану, яка приховує систему фронтальних камер та систему FaceID. В iPhone 14 Pro її зробили динамічною: здатною міняти форму та виводити деяку інформацію, як-от відображення запису диктофону та годинник.

iPhone 15 — Dynamic Island для всіх та ще три, ймовірні, ключові нововведення нових смартфонів Apple

Раніше інформацію про Dynamic Island на всіх версіях iPhone 15 припускали інші відомі аналітики техноіндустрії: Марк Гурман та Мін-Чі Куо.

Pro-моделі матимуть потужніші процесори

Часи, коли Apple встановлювала однакові процесори в усі моделі однієї лінійки минули ще 2022 року, цьогоріч тренд має продовжитися. Майбутні iPhone 15 Pro та Pro Max пропонуватимуть процесор A17 Bionic, а «простіші» версії iPhone 15 оснащатимуться модифікованим варіантом A16 Bionic.

Мін-Чи Куо припускає, що Apple «агресивно збільшить продуктивність» iPhone 15 Pro для створення екосистеми для гарнітури віртуальної та змішанної реальності Vision Pro. Попередні витоки давали інформацію, що новий процессор вироблятиме TSMC за 3-нм техпроцесом, він матиме потенціал для 35% росту продуктивності.

Онлайн-курс "Директор з продажу" від Laba.
Як стратегічно впливати на дохід компанії, мотивувати сейлзів перевиконувати KPI та впроваджувати аналітику — навчить комерційний директор Laba з 12-річним досвідом у продажах.
Приєднатись до курсу

Перископічний об’єктив — ексклюзивно для iPhone 15 Pro Max

Хоча, раніше вважалося, що перископичний об‘єктив дебютує аж на iPhone 16 Pro, схоже, технологію яка може дати якісніший оптичний зум, побачимо вже цієї осені. На це ставлять аналітики Мін-Чи Куо та Джефф Пу, на їхню думку, такий об’єктив забезпечуватиме 5- або 6-кратне оптичне збільшення.

Порт Lightning замінить USB-C

Порт Lightning був особливістю смартфонів Apple майже десятиріччя, але, схоже, цього року його замінить USB-C. Головна причина не в «моральному застаріванні» пропрієтарної технології для передачі даних та заряджання, а перш за все в рішенні регуляторів Європейського союзу. А це означає, що USB-C з’явиться на кожній з модифікацій iPhone 15. iPhone 15 — Dynamic Island для всіх та ще три, ймовірні, ключові нововведення нових смартфонів Apple


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: