Новини Технології 25.06.2024 о 18:24 comment views icon
Стаття з  

Коли все йде не за графіком. Українські айтівці створили застосунок для моніторингу світла

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Senior Android Developer Андрій Буланов та iOS/Android/Flutter Developer Костянтин Медеденко створили застосунок «Світлобот», який автоматично моніторить стан електроенергії.

«Хочете завжди знати, чи є світло у вашому помешканні? Вам важливо знати точний час включення та відключення світла? Мешканці “домової групи” втомились писати про зміну стану світла, і пересварились через це? Тепер ви можете дізнатись про поточний стан світла завдяки нашому новому додатку», — написав на своїй сторінці в LinkedIn один з розробників.

Для того, щоб скористатися застосунком, вам знадобиться смартфон.

Його буде необхідно поставити вдома або в офісі на зарядку. Далі – синхронізувати з вашим основним смартфоном згідно з інструкцією.

В залежності від того, чи буде йти зарядка ви отримуватиме сповіщення про наявність або відсутність світла.

Коли все йде не за графіком. Українські айтівці створили застосунок для моніторингу світла

Крім того, девелопери створили та виклали на YouTube відеоінструкцію, яка допоможе налаштувати застосунок.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Hillel IT School.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Застосунок наразі доступний для завантаження в Google Play та App Store.

Застосунок не варто плутати з іншим «Світлоботом» — той також повідомляє статус світла в вашій оселі, функціонує аналогічним чином за допомогою смартфона або модема, проте працює тільки як Telegram-чатбот.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: