Новини Софт 22.10.2022 о 10:21 comment views icon

Microsoft випустила бета-версію PC Manager – додатка для ПК, який дублює функції CCleaner

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Microsoft працює над програмою PC Manager, призначеною для підвищення продуктивності комп’ютера. Подібно до CCleaner, бета-версія додатка дозволяє керувати сховищем, швидко завершувати завдання та контролювати, які програми запускаються з Windows.

Значна частина цих функцій уже вбудована в Windows, але програма PC Manager містить усе це в одному зручному місці. Існує також розділ захисту браузера, який допомагає обрати браузер за замовчуванням.

Microsoft випустила бета-версію PC Manager - додатка для ПК, який дублює функції CCleaner
Зображення: BleepingComputer

Функція диспетчера сховища дозволяє керувати програмами або видаляти ті, що рідко використовуються. Також доступне сканування очищення або сканування для пошуку великих файлів на ваших дисках.

Microsoft випустила бета-версію PC Manager - додатка для ПК, який дублює функції CCleaner
Зображення: BleepingComputer

Функція керування процесами є більш спрощеною версією диспетчера завдань, щоб ви могли швидко припинити процеси, які використовують багато оперативної пам’яті.

Натискання головної кнопки “boost” очистить тимчасові файли та звільнить пам’ять, що може бути корисним на старих ПК.

Microsoft випустила бета-версію PC Manager - додатка для ПК, який дублює функції CCleaner
Зображення: BleepingComputer

Публічна бета-версія PC Manager з’явилася на офіційному сайті Microsoft для Китаю (що свідчить про те, що програма розроблена для специфічного ринку), але передбачено й англійський інтерфейс програми. Додаток призначений для встановлення на Windows 10 та новіших версіях і орієнтований на ноутбуки та комп’ютери з низькими характеристиками.

Раніше стало відомо, що Microsoft частіше випускатиме нові функції для Windows 11 — без прив’язки до великих щорічних оновлень. Компанія заявляє, що нові функції надаватимуться через Microsoft Store, а також щомісячні оновлення безпеки – тобто більшість користувачів отримають їх автоматично. Для комерційних користувачів передбачена можливість контролю оновлень за допомогою універсальної групової політики – її можна налаштувати для включення або вимкнення нових функцій, які додаватимуться до версії 22H2 протягом наступного року.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: