Новини Пристрої 18.10.2022 о 13:14 comment views icon

Motorola тизерить концепт складаного смартфона, екран якого змінює розмір одним натисканням від 4 дюймів до 6,5 дюймів (і навпаки)

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

На заході материнської компанії Lenovo Tech World 2022 Motorola показала концепт свого складаного смартфона. Його екран висувається та повертається у зворотне положення – інтерфейс телефону рухається відповідно.

Демонстраційне відео дає уявлення тільки про передню частину пристрою: при натисканні певної кнопки екран може розширитися або звузитися, а шпалери смартфона “пристосовуються” до його розміру.

Рухомий дисплей є гнучкою OLED-панель розміром 6,5 дюйма в розкладеному стані, і трохи більше як 4 дюйми в складеному.

Motorola тизерит концепт раскладного смартфона, экран которого расширяется и сужается одним нажатием кнопкиЖодних подробиць про модель не представлено, у тому числі про те — чи з’явиться колись такий смартфон на ринку. Однак Motorola – не єдина компанія, яка розробляє “гнучкі” концепти: багато років такими пристроями “дражнила” TCL, проте життєздатного комерційного продукту з цього так і не вийшло.

TCL показала концепт складного смартфона Fold ‘n Roll, він може трансформуватися між версіями 6,87, 8,85 та 10 дюймів

Найближче до виходу на ринок “гнучких моделей” була LG – проте рік тому компанія оголосила про вихід із бізнесу смартфонів і скасувала релізи нових пристроїв. Втім, подивитися на смартфон LG з розкладним екраном можна в довгому відеоогляді, який нещодавно виклали в мережу (компанія, імовірно, продала розкладні смартфони, що залишилися, своїм співробітникам — це пояснює, звідки взявся пристрій на відео). Гаджет демонструється як цілком готовий до продажу пристрій – у комплекті з роздрібним пакуванням та аксесуарами.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: