Новини CES 2024 08.01.2024 о 09:34 comment views icon

Мультископ від Withings: термометр, пульсоксиметр та ЕКГ в одному флаконі — за $250

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Мультископ від Withings: термометр, пульсоксиметр та ЕКГ в одному флаконі — за $250

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Компанія Withings на виставці CES 2024 презентувала універсальний медичний гаджет — так званий мультископ, яким вимірює температуру, робить кардіограми, зчитує рівень кисню в крові та працює як стетоскоп для контролю стану легенів та серця.

Сам пристрій, який дістав назву BeamO, нагадує деякі інші безконтактні термометри Withings, але додатково містить датчики фотоплетизмографії, електроди для зчитування ЕКГ, цифровий стетоскоп та інфрачервоний датчик температури.

Мультископ від Withings: термометр, пульсоксиметр та ЕКГ в одному флаконі — за $250

Однак найцікавіше те, що компанії вдалось додати до усієї цієї суміші ще й стетоскоп, який за допомогою п’єзоелектричного диска вловлює акустичний шум у ваших грудях чи спині, а потім трансформує його у сигнал, який може зчитувати BeamO. Пристрій також має перехідник USB-C для роз’єму навушників, щоб ви могли прослухати запис, перш ніж передавати його в додаток Withings (під час сеансів телемедицини також можна передавати аудіо безпосередньо своєму лікарю).

Усі ці пристрої вже існують окремо, і новинка полягає лише в тому, що вони на цей раз зібрані в універсальному гаджеті, який можна використовувати на потреби усієї сім’ї.

Мультископ від Withings: термометр, пульсоксиметр та ЕКГ в одному флаконі — за $250

Деякі функції ще має перевірити Управління з продовольства і медикаментів США, однак у пресрелізі компанія пише, що BeamO очікується в продажі вже у червні 2024-го, за ціною $250.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

У 2019 році Withings представила годинник ScanWatch, який мав функцію ЕКГ і моніторингу життєвих показників під час сну, однак він так і не потрапив в продаж у США. У 2022 компанія анонсувала Withings Body Scan, розумні ваги з функціями ЕКГ, але дозвіл отримала лише наприкінці серпня 2023 року. Представлений торік U-Scan, пристрій для домашнього аналізу сечі, все ще очікується.

Компліменти замість зайвих кілограмів. Розумні ваги Withings отримали режим «заплющені очі» – для дуже вразливих клієнтів

Джерело: The Verge

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: