Новини Кіно 24.10.2023 о 10:05 comment views icon

Netflix випустив офіційний трейлер реаліті-шоу «‎Гра в кальмара. Виклик». Прем’єра — 22 листопада

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

456 учасників змагатимуться за приз у розмірі $4,56 млн, повторюючи у реальності випробування з оригінального серіалу.

Netflix випустив трейлер майбутнього реаліті-серіалу «‎Гра в кальмара. Виклик»/Squid Game: The Challenge, який стартує на стримінгу вже у листопаді й покаже шлях 456 учасників до головного призу у $4,56 млн.

Netflix випустив офіційний трейлер реаліті-шоу «‎Гра в кальмара. Виклик». Прем'єра — 22 листопада

Шоу дублює локації з південнокорейського серіалу, а також деякі ігри (без жорсткого насилля). У трейлері можна побачити моторошну ляльку з випробування «‎червоне-зелене світло», гру з печивом чи то стрибками на скляному мосту. Учасники так само вдягнуті у зелені костюми з номерами, але у шоу їх, ясна річ, не вбиватимуть — натомість на костюмах «‎вибухатимуть» пакети зі штучної крові для реалістичності.

Netflix випустив офіційний трейлер реаліті-шоу «‎Гра в кальмара. Виклик». Прем'єра — 22 листопада

Водночас на початку року реаліті Netflix вже потрапило в новини, коли кільком учасникам під час знімань знадобилась медична допомога.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

«Це було схоже на зону бойових дій. Люди йшли зі сльозами», — сказав The Sun один з гравців.

Реаліті-шоу, яке складатиметься із 10 епізодів, дебютує на Netflix вже 22 листопада.

  • Оригінальна «Гра в кальмара‎» вийшла у 2021 році та швидко отримала звання найпопулярнішого серіалу на Netflix (глядачі витратили 1,65 мільярда годин на перегляд першого сезону). За сюжетом боржник Сон Гі Хун отримує запрошення на гру із шансом виграти величезний грошовий приз. Далі він приєднується до 455 таких самих людей, які намагаються розв’язати фінансові проблеми, пройшовши смертельні випробування.
  • У червні 2022 року Netflix офіційно анонсував другий сезон, а зйомки розпочалися в липні 2023 року. До роботи знову взявся режисер Хван Дон Хьок, який підтвердив повернення Сон Гі Хуна та ведучого ігор.

У квітні Netflix повідомив, що витратить $2,5 млрд на виробництво корейських серіалів та фільмів протягом наступних 4-х років. Згідно з даними стримінгу, у 2022 році 6 із 10 глядачів дивилися на сайті програму південнокорейського виробництва.

Netflix витратить $2,5 млрд на виробництво корейських серіалів та фільмів протягом наступних 4-х років


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: