Новини Софт 16.10.2023 о 17:54 comment views icon

Нові послуги для водіїв в «Дії» — перереєстрація авто (поки в беті) та доставка посвідчення в Польщу

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров розповів про нову послугу, яка невдовзі з’явиться в «Дії». Зазначається, що українці зможуть проводити перереєстрацію автомобіля через цифровий сервіс всього в кілька кліків.

Перереєстрація в «Дії» буде доступна для легкових автомобілів, мотоциклів та мопедів. Продавцю потрібно оформити договір у «Дії» та поділитися QR-кодом або посиланням. Покупцю достатньо ознайомитися з документом, вибрати номерні знаки й техпаспорт. Документи та номерні знаки можна буде отримати доставкою «Укрпошти». Отже, відпаде необхідність особисто відвідувати сервісні центри МВС.

З сьогоднішнього дня розпочинається запис на бета-тестування цієї послуги в «Дії». Мінцифра попереджає, що бета-тест — це справжні продаж і купівля. Тож долучитися мають тільки реальні продавці й покупці.

Долучитись до набору на бета-тестування можуть виключно повнолітні громадяни України, які мають:

  • наявне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;
  • реєстраційний номер платника податків;
  • ID, закордонний паспорт або посвідку на проживання;
  • зареєстроване місце реєстрації проживання;
  • Дія.Підпис.

Долучитись до тестування можна за наступним посиланням.

Також в «Дії» розширяють можливості ще однієї функції. Нещодавно ми повідомляли, що «Дії» запускають послугу заміни посвідчення водія з доставкою. Тоді мова йшла про доставку кур’єром або «Укрпоштою» по Україні. А тепер навіть українці в Польщі можуть замовити доставку водійського посвідчення «Укрпоштою».

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

Для цього потрібно авторизуватися в Електронному кабінеті водія, вказати причину обміну посвідчення, обрати міжнародну доставку та сплатити послугу. Після опрацювання заявки готовий документ відправлять на обране відділення. Термін міжнародної доставки – близько 15 днів.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: