Новини Кіно 18.03.2024 о 15:53 comment views icon

Новий трейлер «Думками навиворіт 2» — знайомимось з Тривожністю, Хандрою та Конфузом у продовженні оскароносного мультфільму Pixar

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Новий трейлер «Думками навиворіт 2» — знайомимось з Тривожністю, Хандрою та Конфузом у продовженні оскароносного мультфільму Pixar

Disney та Pixar випустять сиквел оскароносного анімаційного фільму Піта Доктера, який розповідав про 11-річну Райлі та її п’ять емоцій.

На цей раз до Радості, Печалі, Огиди, Страху та Гніву доєднаються кілька нових емоцій, символізуючи перехід дівчинки із дитинства до підліткового віку.

«Головна контора у голові Райлі зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама», — йдеться у синопсисі.

Тривожність – це нестримна енергія, яка з ентузіазмом дбає про те, щоб Райлі була готова до всіх можливих негативних наслідків. Заздрість, хай і маленька, але точно знає, чого хоче — вона вічно заздрить всьому, що мають інші, і не соромиться тужити через це. Хандра додає Райлі ідеальну кількість підліткової апатії, коли відчуває, що їй це потрібно, а Конфуз любить залягти на дно, що нелегко для цього кремезного хлопця з яскравим рум’яним обличчям.

«‎Думками навиворіт» отримав схвальні відгуки критиків та глядачів і заробив $858 млн у світовому прокаті, а на премії «‎Оскар» у 2016-му році його відзначили як найкращий анімаційний фільм. Продовження мультфільму анонсували у 2022 році на Disney D23 Expo.

Режисером «Думками навиворіт 2» виступає Келсі Манн («Добрий динозавр»), а Мег Лефов, яка була співавтором сценарію першої частини, працює сценаристом.

В оригіналі персонажів озвучують Емі Полер («Індики: Назад в майбутнє»), Філліс Сміт («Офіс»), Льюїс Блек («Рок Дог»), Мая Гоук («Дивні дива»),  Айо Едебірі («Ведмідь») та інші.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

В українських кінотеатрах мультфільм вийде 13 червня.

Трейлер

Постер

Новий трейлер «Думками навиворіт 2» — знайомимось з Тривожністю, Хандрою та Конфузом у продовженні оскароносного мультфільму Pixar


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: